το συνεδριο
Σε ένα ιατρικό ετήσιο συνέδριο παγκοσμίου φήμης στο Λονδίνο ήταν μια 47άρα πασίγνωστη Ελληνίδα καρδιοχειρουργός και μάλιστα βασική ομιλήτρια. Έμενε σε ένα αριστοκρατικό πανάκριβο ξενοδοχείο και κατά τη διάρκεια του συνεδρίου αισθανόταν λιγάκι μόνη (μακριά από την πολυμελής οικογένειά της) με ένα αίσθημα ελευθερίας που ποτέ ξανά δεν είχε αισθανθεί. Αποφάσισε λοιπόν να τηλεφωνήσει σε μια από αυτές τις "εταιρείες συνοδών που προσφέρουν ακατάλληλες υπηρεσίες τη νύχτα" για τις οποίες δίνονται πληροφορίες στην έξοδο αεροδρομίων, κυρίως για άνδρες. Παρόλα αυτά, ανάμεσα στα χαρτιά που είχε ήταν ένα το οποίο προσέφερε μια υπηρεσία που απευθυνόταν μόνο σε γυναίκες και συγκεκριμένα της έκανε εντύπωση ένας ο οποίος ονομαζόταν Φερότικο.
Αφού ανέλυσε με προσοχή την φωτογραφία, αποφάσισε να του τηλεφωνήσει... Με τη μπροσούρα στα χέρια της - που έτρεμαν και ίδρωναν από την προοπτική-, σήκωσε το τηλέφωνο και σχημάτισε τον αριθμό που υποδείκνυε το διαφημιστικό τρέμοντας από ντροπή.
- Γεια ! Απάντησε ένας άντρας με αισθησιακή φωνή.
- Γεια ! ...Πρώτη φορά παίρνω τηλέφωνο σε κάτι τέτοιο αλλά βλέπω ότι γνωρίζεις από μασάζ και η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι να έρθεις στο δωμάτιό μου και να μου κάνεις σπέσιαλ μασάζ ... όχι, περίμενε, στη πραγματικότητα αυτό που θέλω είναι άγρια και άσεμνα παιχνιδάκια! Έχω όρεξη να ζήσω κολασμένα όλη τη νύχτα !!! Μιλάω σοβαρά, επιθυμώ να διαρκέσει όλη την νύχτα και είμαι διατεθειμένη να συμμετάσχω σε διάφορα και μη παραδοσιακά πράγματα. Αν αυτό μπορεί να πει ένας άντρας, εγώ θέλω να το κάνω! Φέρε μαζί σου όλων των ειδών τα εργαλεία, αξεσουάρ και παιχνίδια για να σιγουρευτείς ότι θα με κρατήσουν ξύπνια όόόόόλη την νύχτα...! Πώς σου φαίνεται....;
- Λοιπόν, πραγματικά ακούγεται φανταστικό.... αλλά κυρία μου, για να κάνετε εξωτερικές κλήσεις πρώτα πρέπει να πληκτρολογήσετε το 9..
Last edited by dimitris; 29-07-2009 at 20:44.
Λόγος: Αλλαγή χρώματος γραμματοσειράς !
|