Φιλοι Πασχαλη κ Αλκινοε,εγω επιμενω στο `κολλημα` μου (οπως θελει ο καθενας το λεει...)Το τι κανουν αλλες εταιριες,στην τελικη δε με απασχολει,αν εχουν καταλυτη η οχι η αν παιρνουν εγκριση τυπου η οχι...Αυτο που με απασχολει ειναι το γιατι ενω υπαρχει για συγκεκριμενο λογο,πας κ τον βγαζεις(ενταξει την δικια σου την περιπτωση Πασχαλη ας πουμε την καταλαβαινω..),ενω εν γνωση σου κανεις κακο στην υγεια του αλλου.Για να τη στηνεις στα φαναρια με αντιπαλα δεη(βλ. ktm..).H` για να..ακουγεται σαν Tiger 1050..?Tα διλληματα αυτα δεν ειναι ηθικα φιλε Αλκιννοε αλλα υπαρκτα,οντως λαμβανουν χωρα κ περνουν απο το χερι σου αν θα γινουν ναι η οχι,αρα δεν ειναι καθολου ηθικα η φιλοσοφικα..Κ δεν ειμαι κανας μ..ας να νομιζω πως οι καταλυτες θα μας σωσουν..οχι.Απλα για εμενα σε ενα κοσμο που μοιραζομαι με αλλους στην τελικη,εκει που μπορω να μην κανω κακο δεν θα το κανω..Τωρα αν τρεχει πιο πολυ η οχι απο το ktm,αν πεταει φλογες απο τον ####,η αν κανει θορυβο απ`την εξατμιση αυτα ειναι απλα..οδοντοκρεμες.Παιδες sorry αν σας κουρασα η σας νευριαζω,αλλα η πραξη αυτη για εμενα ειναι φαουλ...Αnyway,καλη καρδια κ αν δε μ`αρεσει στην τελικη που λεει θα φαω τις πατατες κ θ`αφησω το κρεας...