Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από black_hawk
Πουλα την ανταλλακτικα και σιγουρα θα βγαλεις τα λεφτα που εδωσες!!
|
το σκεφτικά αλλά τι να δώσω για να πιάσω τα λεφτά?
Μηχανικά όπως είδες δεν έχω τίποτα να δώσω.... πουλώντας τροχούς και πλαίσιο δεν νομίζω να πιάσει τίποτα ....
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsompanis
Εκεί είναι το δικό σου λάθος 
Μέγα λάθος!
|
Συμφωνώ 110%
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsompanis
αν του χρωστάς λεφτά,γείωσε τον και άστον να κινηθεί νομικά.μέχρι το 2050 με εφέσεις και τα σχετικά,θα τα πάρει.... 
|
υπάρχει ένα υπόλοιπο το οποίο δεν καλύπτει ούτε τα μισά απο όσα χρειάζονται, και το οποίο απαιτήται νομικά
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από siraxanz
Είναι κρίμα που σε εκμεταλεύτηκε συνφορουμίτης, μην του δώσεις φράγκο, στο δικαστήριο έρχομε μάρτυρας το δηλώνω δημόσια.! 
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από geod
Τι να πει κανείς  ! Σου εύχομαι να ξεμπερδέψεις γρήγορα και όσο το δυνατόν ανώδυνα!
|
Ευχαριστώ πολύ παίδες
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Albatros
Νομίζω οτι δεν πρέπει να φτιάξεις τίποτα , αλλά δικαστικά να επιδιώξεις την επιστροφή της μοτο για απάτη και των χρημάτων σε σένα.Με αυτά που θα έδινες για επισκευή αγοράζεις άλλη μοτο.
Δικαστήρια από εμπειρία 3-5 χρόνια και παραπάνω.
Ελπίζω να αντέξεις την ταλαιπωρία ούτως η άλλως.

|
Έχω μείνει χωρίς μεταφορικό μέσο και δεν μπορώ να την αντικαταστήσω άμεσα, πρέπει να την φτιάξω πρώτον για να μετακινούμαι, δεύτερον γιατί μου αρέσει σαν μοτό.
Τρίτον όπως λες με τα λεφτά της επισκευής θα αγόραζα άλλη μοτό, η οποία πάλι δεν θα ήξερα τι έχει ... προτιμώ να φτιάξω αυτή και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι είναι σωστή μοτο...
Το δικαστικό θα το υποστώ αναπόφευκτα εφόσον ξεκίνησε
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostasx
Χάρη..δεν νομίζω ο απατεώνας να είναι απο δω μέσα..
|
Σε καμία περίπτωση δεν φταίει το forum... αλλά ναι από εδώ μέσα είναι...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostasx
Και ναι συμφωνω να μην του δώσεις φράγκο..
ελπίζω βέβαια να του χρωστάς κάμποσα..καλη δύναμη Γιώργο.. 
|
όπως είπα ποιό πάνω...δεν είναι και τόσο πολλά τα υπόλοιπα...