View Single Post
Παλιό 27-11-2011, 20:42
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600
Προεπιλογή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Η απαξίωση της καλύτερης και εμπορικοτερης μοτοσικλέτας,στην κατηγορία των mega on-off,είναι χειρότερο απο το να αφοριζεις ένα νέο μοντέλο....
Όσο για τις ζημιές του GS......έχοντας διανύσει 108000 χλμ,έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν ζημιαρικεσ μοτοσυκλετες,αλλα ζημιαρηδες οδηγοί...
Εσυ μπορει να αποτέλεις φίλε μου εξαίρεση,μάλλον η μηχανη σου.ok σε καποιες περιπτώσεις φταίει ο οδηγός,αλλα σε όλες???δε το δέχομαι αυτο.
Και φύσικα δεν βγάζω άκυρο το gs,όχι,σε καμία περιπτωση,είναι τρομερό μηχάνημα,απλα θα πρέπε να το χουν προσέξει περισσοτερο στην παραγωγή.και σίγουρα δεν βγάζουν όλες τα ίδια προβλήματα.αλλες καθόλου,πέρα απο τις φυσιολογικές φθορές,καποιες αλλες όμως βγάζουν αρκετά μη φυσιολογικά προβλήματα που δεν έχει σχέση ο οδηγός.
Ειδικα όταν το πρόβλημα το βγάζουν ως αστοχία υλικού.εκει δε γράφει οτι φταίει ο οδηγός.
Προσωπικά το βλεπω δίκαια και αντικειμενικά το θέμα αυτο,του gs,κάποιοι άλλοι έχουν κόλλημα για τον δικό τους λόγο και δε σηκώνουν κουβέντα φορτωνοντας τα λάθη στον οδηγό,προσωπικά δε μπορω να το κάνω αυτο,όσο κόλλημα και να χω με την μηχανή μου,είμαι απο τους ανθρώπους που θα γράψουν το σωστό και το λάθος για το όχημα που έχω η είχα στην κατοχή μου.

Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk

Last edited by taksidiotis; 27-11-2011 at 20:51.
Reply With Quote