View Single Post
Παλιό 27-11-2011, 19:52
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Προεπιλογή Απάντηση: ΤΟ VARADERO ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis Εμφάνιση μηνυμάτων
Εσυ μπορει να αποτέλεις φίλε μου εξαίρεση,μάλλον η μηχανη σου.ok σε καποιες περιπτώσεις φταίει ο οδηγός,αλλα σε όλες???δε το δέχομαι αυτο.
Και φύσικα δεν βγάζω άκυρο το gs,όχι,σε καμία περιπτωση,είναι τρομερό μηχάνημα,απλα θα πρέπε να το χουν προσέξει περισσοτερο στην παραγωγή.και σίγουρα δεν βγάζουν όλες τα ίδια προβλήματα.αλλες καθόλου,πέρα απο τις φυσιολογικές φθορές,καποιες αλλες όμως βγάζουν αρκετά μη φυσιολογικά προβλήματα που δεν έχει σχέση ο οδηγός.
Ειδικα όταν το πρόβλημα το βγάζουν ως αστοχία υλικού.εκει δε γράφει οτι φταίει ο οδηγός.
Προσωπικά το βλεπω δίκαια και αντικειμενικά το θέμα αυτο,του gs,κάποιοι άλλοι έχουν κόλλημα για τον δικό τους λόγο και δε σηκώνουν κουβέντα φορτωνοντας τα λάθη στον οδηγό,προσωπικά δε μπορω να το κάνω αυτο,όσο κόλλημα και να χω με την μηχανή μου,είμαι απο τους ανθρώπους που θα γράψουν το σωστό και το λάθος για το όχημα που έχω η είχα στην κατοχή μου.

Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk
Επειδή μιλάς για διαφορικα και ρουλεμαν......σε αυτές τις ζημιές,στο μεγαλύτερο ποσοστό,φταίνε οι οδηγοί....
Εγώ στα 108000 χλμ,δεν έχω αλλάξει ούτε δίσκο και υπάρχουν κάποιοι,που στα 25000 έχουν αλλάξει σαζμαν....
Αν δει κάποιος ,πως ξεκινούν στα φανάρια,αρκετοί κάτοχοι GS...μπορείς να καταλάβεις γιατι σπάνε τα διαφορικα και τα σαζμαν.....
Τα GS....δεν είναι busa ή csxr
Reply With Quote