View Single Post
Παλιό 29-07-2009, 19:45
emix Ο/Η emix βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: ΚΤΜ 950 Super Enduro
Προεπιλογή Απάντηση: Γκετεμποργκ Σουηδιας Ιουλιος 2009-Οδοιπορικο

Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια.
Ειλικρινα δεν ξερω απο που βρηκα αυτο το θαρρος και εκανα αυτο το ταξιδι.Ισως και η αγνοια ακομα. Φυσικα ημουνα 99% προετοιμασμενος για το τι θα συναντησω.
Το σημαντικοτερο ομως για την αποφαση μου ηταν η αγαπη μου για μοτοσυκλετισμο και τα ταξιδια. Αγαπη η οποια ξεκινησε στα 34 μου χρονια (περνωντας απο παπι 50cc κατευθειαν σε Honda Afriva 750) και οχι απο τα εφηβικα μου χρονια.
Το ταξιδι αυτο το εκανα και για τον αλλον πατερα που ηθελε παρα πολυ να ερθει και μεχρι τελευταιας στιγμης προσπαθουσε να βρει τον τροπο.

Ποτε μου δεν το μετανιωσα. Δεν λεω οτι θα το ξαναεκανα, αλλα δεν το μετανιωσα ποτε. Εχοντας γυρισει πισω απο ενα τετοιο ταξιδι και ειδικα που το εκανα μονος, βλεπω λιγο διαφορετικα πλεον τα πραγματα.
Δυστυχως οταν εχεις μια ψυχη 5 μηνων πισω στο σπιτι ειναι λιγο δυσκολο να απολαμβανεις τετοια ταξιδια, ξεροντας οτι σε περιμενει αυτη η ψυχουλα.
Ισως οταν μεγαλωσει και γινει σαν τον μεγαλο μου γιο να μπορω να ταξιδευω πλεον μονος πολυ πιο ανετα. Μεχρι τοτε θα ταξιδευω με την γυναικα μου, για να εχω και μια παρηγορια.

Σας ευχαριστω ολους και ευχομαι και σε σας να κανετε τα ονειρα σας πραγματικοτητα. Μην φοβαστε να κανετε αυτα που θελετε ακομα και αν πρεπει να τα κανετε μονοι σας.
Reply With Quote