View Single Post
Παλιό 28-11-2011, 11:09
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή Απάντηση: Πας για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένος!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Μάάάλιστααααα..............

Αυτά λοιπόν γίνονται όταν οι Διαχειριστές είναι καλοπροαίρετοι και δείχνουν ανέχεια... σε "κομήτες" που θεωρούν το GSForum αγγελιοχώρο...

Θεωρώ ότι με αφορμή αυτό το πρόσφατο συμβάν... θα πρέπει να μπουν κάποιοι κανόνες σχετικά με το πότε μπορεί κάποιος να ανεβάσει μια αγγελία... π.χ.

1/ Minimum 1 μήνα στο forum
2/ Minimum 100 μηνύματα εκ' των οποίων
i. 20 στις Καλημέρες
ii. 20 στα Καλωσορίσματα
iii. 20 στους Καφέδες / Εκδηλώσεις
iv. 20 στις Εκδρομές
v. 20 στα Τεχνικά θέματα

Επειδή η κοινωνία μας έχει γεμίσει από "μπουμπούκια" νομίζω πως κάτι τέτοιο θα μας προφυλάξει από μελλοντικά τέτοια κρούσματα...

Υ.Γ. Αν ήταν στο χέρι μου, τα παραπάνω νούμερα θα ήταν αρκετά υψηλότερα, απλώς προτείνω κάτι light...
Κωστή καλημέρα. Αν θυμάσαι είχαμε κάνει μία συζήτηση http://www.gsforum.gr/%CE%99%CE%B4%C...B%3B%3B-17271/

τελικά το "κακό" έγινε και φυσικά δε φταίει το φόρουμ γι'αυτό. Αλλά όπως έχω πει, θεωρώ μετά από 2+ χρόνια που είμαι εδώ ότι το φόρουμ κι οι άνθρωποί του, πολλούς τους οποίους έχω γνωρίσει, μιά δεύτερη μεγάλη οικογένεια. Ο Δημήτρης κι ο Νίκος κι όλοι όσοι έχουν την ευθύνη του, έχουν προσπαθήσει και συνεχίζουν να δουλεύουν γι'αυτό που έγινε κι είναι κρίμα να εμφανίζονται τέτοια φαινόμενα.

Οταν τα μέλη του φόρουμ στη μεγάλη τους πλειοψηφία έχουν αποδείξει την αλληλεγγύη τους σε κάθε είδους πρόβλημα, είναι λυπηρό να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Φυσικά έχει ευθύνη κι ο Γιώργος, η κ@ύλα του τον ώθησε στην αγορά χωρίς να το ελέγξει το πράγμα, αλλά κι εγώ έχω αγοράσει από το στομάχι. Το πρόβλημα έγκειται στο χαρακτήρα του φόρουμ που πλήγεται από παρόμοιες συμπεριφορές.
Reply With Quote