View Single Post
Παλιό 28-11-2011, 15:56
Akyla Ο/Η Akyla βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Πειραίας
Μoto: R 1150 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Πας για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένος!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από sandro Εμφάνιση μηνυμάτων
Ίσως να μην έγινα κατανοητός.Οταν πηγες στο συνεργείο του πωλητή και του είπες για την ζημιά.Τι σου απάντησε;;;Οτι το μηχανάκι δούλευε άριστα και οτι εσύ του προκάλεσες την ζημιά η οτι την ήξερε από τον παλιό την ζημιά;;;;;
Με αυτό θα καταλάβουμε και εμείς αν ο πωλητής ήταν γνώστης της ζημιάς η όχι !!!!
Η ακριβής απάντηση ήταν

"για να φτιαχτεί η βίδα χρειάζεται να ανοιχθεί το μοτέρ και μιας και θα ανοιχτεί ΑΝ χρειάζεται κάτι μέσα θα το αλλάξουμε"

και

"ρε φίλε μηχανάκι με 106.000 πήρες τι περιμένεις ??? "

Εμένα μου φαίνεται ότι υπήρχε επίγνωση.... αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επέτρεψε ο τότε ιδιοκτήτης να φτιαχτεί κ δεν έγινε, πολλές είναι οι εκδοχές... ας εστιαστούμε στο αποτέλεσμα ... σαν αναβάτης εσύ... αν έχεις μια μοτό δεν ξέρεις τι γίνεται με τη μοτό σου????
Και άτι ακόμα ... από τα χλμ που έχω κάνει δεν είναι δυνατό να κάνω αυτού του είδους τη ζημιά εκ των πραγμάτων κάτι τέτοιο δεν το είπε αυτό ούτε ο πωλητής ούτε το συνεργείο ....η μηχανή στα χέρια μου ήρθε μέσα Αυγούστου έχει κάνει 3000 χλμ και 2 φορές service γιατί μου ακούγονταν "κάπως" ... αν μου πείς μ@λ@κ@ ας την άκουγες όταν την πήρες τότε ναι...εκεί έχεις απόλυτο δίκαιο!!!!!
Reply With Quote