28-11-2011, 16:23
|
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
|
|
Απάντηση: Πας για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένος!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από JOHN-X
Εντάξει.Επειδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Κάτι μου κάνει που πετάγεσαι εσύ και δίνεις απαντήσεις αντί για το παλικάρι που είχε την ατυχία.(σου μιλάω ειλικρινά, χωρίς να εννοώ κάτι κακό για εσένα.Αλλά κάτι δεν μου κολάει). Μετά. Βγήκαν πολλοί και είπαν οτι θα έρθουν σαν μάρτυρες στο δικαστήριο.
Τι ακριβώς θα καταθέσουν ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ήταν μπροστά στην αγοροπωλησία;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ή ξέρουν κάτι από το συνεργείο το οποίο από οτι φαίνεται δεν αποκαλύπτεται και προσπαθείς εσύ και ο αγοραστής να το σκεπάσει με μισόλογα;;;;;
Και θα σου μιλήσω ανοιχτά αφού θέλεις να μάθεις.Μήπως προσπαθεί ο αγοραστής σε συνενόηση με το συνεργείο να βγάλουν σκάρτο το μηχανάκι για να μην του δώσει τα υπόλοιπα χρήματα;;;;
Θέλω να σε διαβεβαιώσω πως τον πωλητή ούτε που τον ξέρω.Αλλά έχετε πέσει όλοι εναντίον του.
Δώσε μου και εσύ τώρα την απάντηση.Γιατί μιλάς εκ μέρους του αγοραστή και γιατί στο θέμα του συνεργείου είσαι στο ............ναι .........όλα τα συνεργεία ίδια είναι και τέτοια   
|
Λοιπόν...
Θα σου μιλήσω κι εγώ ανοικτά γιατί δε μ' αρέσει να κρύβομαι... Έχω κρίση και πολλοί από εμάς εδώ μέσα και δε μου αρέσει να υποβιβάζουν τη νοημοσύνη μου...
Από τα στοιχεία που έχει παρουσιάσει ο φίλος αγοραστής, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο πωλητής πήγε να του "παίξει" πουστιά !! Είπα λοιπόν ότι αν χρειαστεί ο αγοραστής να τον βοηθήσω με όποιο τρόπο μπορώ σε μια ενδεχόμενη δίκη θα το έκανα με ευχαρίστηση...
Όσο για τον κομήτη/πωλητή, αν είχε 1 στο εκατομμύριο δίκιο, αντί να είναι μέσα στο thread και να διαβάζει όλους εμάς που όπως λες του την έχουμε "πέσει", θα παρέθετε τη δική του άποψη ώστε να βγούμε όλοι εμείς να ανακαλέσουμε...και να τον δικαιώσουμε !!
Μη μας τρελαίνεις λοιπόν... απ' το πρωί τον έχω δει 3 φορές να είναι στο θέμα και κάνει το παπί... εσύ τι λες?? Έχει δίκιο ή δεν έχει?? Τι σου λέει η λογική σου???
|