View Single Post
Παλιό 28-11-2011, 16:30
commander Ο/Η commander βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: κηφισια
Μoto: GS 115Ο ADV DESIERTO 3
Προεπιλογή Απάντηση: Πας για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένος!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από JOHN-X Εμφάνιση μηνυμάτων
Εντάξει.Επειδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Κάτι μου κάνει που πετάγεσαι εσύ και δίνεις απαντήσεις αντί για το παλικάρι που είχε την ατυχία.(σου μιλάω ειλικρινά, χωρίς να εννοώ κάτι κακό για εσένα.Αλλά κάτι δεν μου κολάει). Μετά. Βγήκαν πολλοί και είπαν οτι θα έρθουν σαν μάρτυρες στο δικαστήριο.

Τι ακριβώς θα καταθέσουν ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ήταν μπροστά στην αγοροπωλησία;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ή ξέρουν κάτι από το συνεργείο το οποίο από οτι φαίνεται δεν αποκαλύπτεται και προσπαθείς εσύ και ο αγοραστής να το σκεπάσει με μισόλογα;;;;;

Και θα σου μιλήσω ανοιχτά αφού θέλεις να μάθεις.Μήπως προσπαθεί ο αγοραστής σε συνενόηση με το συνεργείο να βγάλουν σκάρτο το μηχανάκι για να μην του δώσει τα υπόλοιπα χρήματα;;;;

Θέλω να σε διαβεβαιώσω πως τον πωλητή ούτε που τον ξέρω.Αλλά έχετε πέσει όλοι εναντίον του.

Δώσε μου και εσύ τώρα την απάντηση.Γιατί μιλάς εκ μέρους του αγοραστή και γιατί στο θέμα του συνεργείου είσαι στο ............ναι .........όλα τα συνεργεία ίδια είναι και τέτοια

και κατι ακομα για τα λεφτα που λες οτι θελει να γλιτωσει να ξερεις οτι η ζημια θα του παει στα 3.500 πανω κατω... Αυτα που χρωσταει δεν ειναι ουτε το 1/4 οποτε ποιος απο τους δυο ειναι για να παρει τα βουνα .....!!!!
Reply With Quote