28-11-2011, 16:48
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: L.A - lekanopedio attikis-
Μoto: BMW R 1100 GS ADVENTURE !!!
|
|
Απάντηση: Πας για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένος!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από JOHN-X
Εντάξει.Επειδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Κάτι μου κάνει που πετάγεσαι εσύ και δίνεις απαντήσεις αντί για το παλικάρι που είχε την ατυχία.(σου μιλάω ειλικρινά, χωρίς να εννοώ κάτι κακό για εσένα.Αλλά κάτι δεν μου κολάει). Μετά. Βγήκαν πολλοί και είπαν οτι θα έρθουν σαν μάρτυρες στο δικαστήριο.
Τι ακριβώς θα καταθέσουν ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ήταν μπροστά στην αγοροπωλησία;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ή ξέρουν κάτι από το συνεργείο το οποίο από οτι φαίνεται δεν αποκαλύπτεται και προσπαθείς εσύ και ο αγοραστής να το σκεπάσει με μισόλογα;;;;;
Και θα σου μιλήσω ανοιχτά αφού θέλεις να μάθεις.Μήπως προσπαθεί ο αγοραστής σε συνενόηση με το συνεργείο να βγάλουν σκάρτο το μηχανάκι για να μην του δώσει τα υπόλοιπα χρήματα;;;;
Θέλω να σε διαβεβαιώσω πως τον πωλητή ούτε που τον ξέρω.Αλλά έχετε πέσει όλοι εναντίον του.
Δώσε μου και εσύ τώρα την απάντηση.Γιατί μιλάς εκ μέρους του αγοραστή και γιατί στο θέμα του συνεργείου είσαι στο ............ναι .........όλα τα συνεργεία ίδια είναι και τέτοια   
|
κατσε ρε μεγαλε,και κερατας και δαρμενος ?με το δικο σου σκεπτικο πιος μας λεει οτι δεν ξερεις τον πωλητη τελικα ?και για να σου λυσω και μια αλλη απορια,το συνεργειο που κανει τωρα την δουλεια το παλικαρι δεν το γνωριζε καν,εγω του το συστησα οταν τον ειδα απελπησμενο και απλα του ειπα να παει και εκει για μια γνωμη,γιατι εγω τουλαχιστον του εχω εμπιστοσυνη ,καθως εχω παρει γραμη οτι δε με βλεπει μονο σαν πορτοφολι,κανει και κατι παραπανω,αν διαβαζες το θεμα απο την αρχη,θα εβλεπες οτι ημουν μπροστα οταν εβγαιναν τα χαλια μεσα απο το μοτερ,και στο λεω αυτο γιατι σε βλεπω οτι θεωρεις το ολο θεμα πλεκτανη,κατσε και σκεψου οτι εδωσε ενα μηχανακι 3500 ευρω ,χρωσταει αλλα 1500 ευρω ,και του βγαινει ζημια 3000 ευρω,και σε ρωταω,σου βρωμαει κατι ?
|