Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nasos
Το μόνο που έγινε μέχρι τώρα είναι το ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ. Και αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου είναι που έβαλε ο Akulas κάπους κολητούς του να πετάγονται δήθεν για να τον υποστηρίξουν.Αυτό σημαίνει οτι δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με τα δικά του επιχειρήματα;;;;
|
είτε το πιστεύεις είτε όχι δεν έβαλα κανέναν...επιπλέον επιχειρήματα δεν χρειάζομαι... έβαλα φωτογραφίες που αποτελούν στοιχείο και όχι εικασίες....και όπως έχω πει πολλές φορές...εγώ δηλώνω ότι μηχανολογικά δεν έχω ιδέα ...οικονομολόγος είμαι ... οι guru της μηχανολογίας ας απαντήσουν με βάση τις φωτό... επειδή το είπαν και άλλοι αυτό για "κολλητούς" να σας ξεκαθαρίσω ότι όσο ξέρω εσένα, ξέρω και τον καθένα εδώ μέσα ... δεν ήρθα συστημένος, ήρθα ως άγνωστος μεταξύ αγνώστων με μοναδικό σημείο επαφής τις μοτό, όπως είμαι και σε διάφορα άλλα φορουμ.... το δε μεγαλύτερο ζήτημα είναι οτι δεν ζήτησα καν συμπαράσταση .... ουτε συμπόνια ούτε τίποτα .... γεγονότα παρέθεσα και φωτό... το τι εκλαμβάνει και τι πιστεύει ο καθένας είναι δεκτό στο να το διαβάσω στα πλαίσια του δημοκρατικού διαλόγου, δεν σημαίνει ότι το ασπάζομαι και το υιοθετώ....
Εν κατακλείδι ... ποιό είναι το ουσιαστικό όφελος απο το να με υποστηρίξει κάποιος??? και για τον υποστηρικτή και για εμένα ???? Ούτε θα χρηματοδοτήσει κανείς την επισκευή ούτε θα αποφασιστεί η έκβαση βάση των απόψεων των χρηστών του φόρουμ.....από την τσέπη μου θα τα βάλω... και πίστεψέ με δεν μου περισσεύουν