Απάντηση: Όσο μεγαλώνει τόσο ξεσαλώνει......
sorry ρε παιδια μ`αρεσει που κοπτεσται ποιος ειναι ο πιο σοβαρος η ο πιο μορφωμενος κ καθεστε κ ανταλλασετε χαρακτηρισμους κ ποιος ξερει η οχι γαλλικα...-θα μου πεις κ εσενα ποιος σου ειπε να τους διαβαζεις...-αλλα ρε παιδια τετοια φαγωμαρα για το τι ειπε ο Παγκαλος η οχι,η τι ειναι κ δεν ειναι...λιγη σοβαροτητα(η αξιοπρεπεια,που προσπαθουσαν καποιοι να απαντησουν τι ειναι σε ενα αλλο θεμα...).Λοιπον οσον αφορα εμενα(η εμας,οτι θελετε..).Στ`######@ μου αν ειπε ο Παγκαλος οτι ειπε,ολα ειναι λογια...Απο λογια αλλο τιποτα..Τωρα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο ενας θα τον σφαξει..διαμεσου της οθονης του υπολογιστη του κ ο αλλος τρεχει να τον υπερασπιστει εναντι των ασοβαρων κ αλητικων blog(συγγνωμη φιλε γιωργο..αλλα ως σοβαρος,για εμενα δε θα επρεπε καν να ασχολεισαι με τον Παγκαλο η τα blog..),λες κ ειναι συγγενης του...Ελα ρε παιδια σιγα το θεμα....κ αν κ δεν ειναι της αρμοδιοτητας μου(ναι,ειμαι κ αγενης εδω..),θελετε να ανταλλαξετε χαρακτηρισμους κ υβρεις..?Στειλε το σε p.m...Αντε ρε παιδια καβαληστε τα `ματοσακα` σας κανετε καμια βολτουλα,μαθετε να τα μαστορευετε που πατε αντιπροσωπεια για σερβις κ ειστε κ ευχαριστημενοι αν σας παρουν κανα 200αρι ευρω κ βαλε..Αντε κ γιατι πολυ το σοβαρεψα,να κανουμε κ λιγο πλακα..
|