View Single Post
Παλιό 01-12-2011, 19:24
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Όσο μεγαλώνει τόσο ξεσαλώνει......

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιώργο ξαφνικά ο ΣΚΑΙ κι η ιστοσελίδα του έγινε blog;!
Τόσο καιρό που τον χρησιμοποιείς ως πηγή δεν το είχες πάρει χαμπάρι ότι κάνει παραπληροφόρηση;!

Οι χαρακτηρισμοί του Πάγκαλου δε σε ενόχλησαν;! ΑΛΗΤΗΣ είναι ο Πάγκαλος αδερφέ μου κι όσα λέει ζέχνουν.....

Γιαννη,
δεν εξαιρεσα ΟΥΤΕ τον σκαι...............................που κι αυτος επεσε στην παγιδα.............
Οσα λεει ο Παγκαλος ζεχνουν? πολυ πιθανον, παντως στο συγκεκριμενο δεν μιλησε για ''αγανακτισμενους'' που το αποδοθηκε αλλα για ολους οσους επιθυμουν εξοδο απο την ευρωζωνη κι εποιστροφη στην δραχμη! Κι εγω, σε αυτο το σημειο, ειμαι μαζι του.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε Γιώργο, τι ακριβώς είναι αυτό που θαυμάζεις στον Πάγκαλο και τον υποστηρίζεις με τόσο πάθος.....
Σταυρο,
δεν θαυμαζω απολυτως τιποτα στον Παγκαλο, αντιθετως μου ειναι πολυ, μα παρα πολυ αντιπαθης!!
Αλλα, αλλο αυτο κι αλλο να διαστρεβλωνω τα λεγομενα του καθενα που αντιπαθω! Επειδη αντιπαθω καποιον δεν σημαινει οτι πρέπει να απορριπτω ντε και καλα οσα λεει. Πόσο μαλλον να λεω αλλα αντ' άλλων και να τα μεταφερω στο χαρτι.
Ο Παγκαλος δεν ανεφερε πουθενα τους ''αγανακτισμενους'' στην συνεντευξη του, απλα απαντησε στην ερωτηση του Γαλλου δημοσιογραφου που αφορουσε αυτους τους Ελληνες που θελουν να μην ξεπληρωσουμε και να γυρισουμε στην δραχμη!
ΑΝ μεσα σε αυτους συμπεριλαμβανονται ΚΑΙ οι ''αγανακτισμενοι'' (για τον Δημητρη Αρκα αυτο) και η παραπανω ερωτηση του Γαλλου ηταν μεσα στα αιτηματα τους τοτε δεν απορω που εξαφανιστηκαν απο πλατειας γης και φυσικα περιττο ειναι να πω οτι συμφωνω με τον Παγκαλο!

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν πρεπει να στεκομαι στο τι ακριβως ειπε ο καθενας που αντιπαθω ¨η συμπαθω αλλα να ακουω και να ασπαζομαι ολες τις διαστρεβλωσεις απο οπου και να ερχονται ανευ φιλτραρισματος και ψαξιματος. Αν το εκανα αυτο δεν θα ημουν 48 χρονων (στο μυαλο) αλλα.....16!!!!!

Και το Σαμαρα αντιπαθω μετα βδελυγμιας διοτι ειναι μεγαλος ψευτης (φαινεται απο την επιστολη που δεν υπεγραφε και ξαφνικα υπεγραψε κανοντας σημαια την παραγραφο ''......πιστεύουμε ότι συγκεκριμένες πολιτικές πρέπει να τροποποιηθούν προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία του Προγράμματος'' ενω πιο πανω λεει ''....Επίσης υποστηρίζει ''εργαλεία'' που ήδη εφαρμόζονται (αν και ανεπιτυχώς), και ειδικότερα την περικοπή των δημοσίων δαπανών, την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων και την αξιοποίηση της ανεκμετάλλευτης ακίνητης δημόσιας περιουσίας. '' οπου δεν δεσμευεται για τιποτε εννατι των Ελληνων, το αντιθετο μαλιστα αλλα δεν μπορω να μην του αναγνωρισω οτι το παλευει εστω και με πλαγιο τροπο. Ασχετα αν καταφερει ¨η οχι κατι το παλευει. Δηλαδη τι επρεπε να βγω και να πω...τον αλητη τον Σαμαρα (¨η Σαμαρι), τον ψευτη που αλλα λεει κι αλλα υπογραφει κ.λ.π., κ.λ.π.,κ.λ.π? Οχι φιλε Σταυρο, η καθε προσπαθεια του καθε πολιτικου εστω και χωρις αντικρυσμα λογω των δανειστων της Ελλαδος που ειναι κολλημενοι αλλα απο αυτους εξαρταται το φαι της κορης μου..., πρέπει να χειροκροτειται κι οχι να πυροβολειται.

Αυτος ηταν και ο λογος που ποσταρα κι οχι γιατι ηθελα ''να την μπω'' σε κανεναν απο το φορουμ.
Reply With Quote