Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από dmnds
Επέστρεψα αργά το απόγευμα από το service στην motion and style όπου έφυγα πλήρως ικανοποιημένος και εντυπωσιασμένος από την κατάρτιση του Θανάση και προπαντός από την διάθεση του να βοηθήσει . Έκανε την μηχανή φύλο και φτερό ,μέχρι που μου την έπλυνε , και το αποτέλεσμα για έμενα ήταν άκρως εντυπωσιακό σε σημείο που είχα την εντύπωση ότι έχω πλέον άλλη μηχανή. Η διαρροή οφειλόταν κυρίως σε ένα μέρος του κινητήρα που βρίσκεται η μίζα ( μπορεί να το λέω και λάθος) αλλά και σε μια πληθώρα αρπακοδουλειών του προηγούμενου λεβέντη-ιδιοκτήτη και του τεχνικού του επιτελείου-τρομάρα τους. Η αποθέωση της πατέντας που ένας θεός ξέρει γιατί. Οικονομία? Ασχετοσύνη?....
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και μέσα από αυτήν την παρέα τον Θανάση και το GS Forum για την προσφορά
|
Επειδή αισθάνομαι ότι έκανα μια σημαντική παράλειψη , θα ήθελα να αναφέρω και να ευχαριστήσω και το άλλο παιδί τον συνεργάτη του Θανάση τον Κώστα που και αυτός είναι απίστευτος επαγγελματίας. Με κυνηγαγε τρεις μέρες για να πάω πάλι να μου αλλάξει την ασφάλεια του πύρου στα τακάκια μπροστά γιατί (και αυτή) ήταν εκτός προδιαγραφών . Μπράβο και πάλι ...