View Single Post
Παλιό 03-12-2011, 16:13
SenseiG Ο/Η SenseiG βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΘΗΝΑ
Μoto: HONDA VARADERO MK2 1000 ABS
Προεπιλογή Απάντηση: Παρασκευή βράδυ, με τον Αργύρη και το Γιάννη !!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jtnakos Εμφάνιση μηνυμάτων
Καταρχην να πω ενα μεγαλο ευχαριστω για την υποδοχη που μας κανατε

Ευχαριστουμε τους admin(ΑΡΚΑ-ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟ) και το staga για την αμεση διοργανωση-μαζωξη για την απολυτη επιτυχια αυτης

Ευχαριστουμε για τα παιδια που μας τιμησαν με την παρουσια τους ΑΛΛΑ και τα παιδια που δεν μπορεσαν να παραβρεθουν λογο διαφωρων υποχρεοσεων(δεν πειραζει παιδια αυτο μας δινει κηνητρο για επομενη μαζωξη)

Ευχαριστω ΟΛΑ τα καινουρια φιλαρακια που τελικα γνωρισα και απο κοντα..

Και ολα τα φιλαρακια που ηδη ειχα γνωρισει σε παλιωτερη συναντηση μας κανοντας την χαρα μου να φτασει στο απογειο της...

Σε μια δυσκολη στιγμη της ζωης μου(απο ψυχολογικης αποψης)
η παρεα της Αθηνας αποδειχτηκε το καλυτερο χαπι-ναρκωτικο
για να ξεφυγω λιγο απο το αγχος,την μιζερια και την επαγγελματικη αβεβαιοτητα γεμιζοντας μου τις μπαταριες στα κοκκινα δινοντας μου κουραγιο για νεα μαχη της ζωης

Θα ξεκινησω με την τελευταια φωτο της συναντισης.....

Νικολα χαρικα πολυ που τελικα σε γνωρισα

Γεια σου Θεολογε με την Γιωτουλα σου

Ξανθουλα τη να πουμε για σενα.......Εισαι ΨΥΧΑΡΑ παντα γελαστη και δινεις μια ιδιαιτερη ζεστασια στον συνομιλητη σουΣταυρακο να την χαιρεσε φιλαρακι και να την προσεχεις

Γιωργο-Αντυγονη χαρικα που σας γνωρισα παιδια

Στα παιδια που αναφερθηκα συγκεκριμενα ποιο πανω δεν ειχα την διαθεση να κανω εξερεσεις ΑΛΛΑ τους ειχα σε φωτο ΕΝΩΕΙΤΕ σας ευχαριστω ολους εναν-εναν ξεχωριστα

ΠΕΡΑΣΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ

ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ

Γιαννη χαρηκαμε πολυ για την γνωριμια ελπιζω η επομενη συναντηση μας να ειναι στο δικο σας γηπεδο.
Να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου!!
Καλο δρομο.
Reply With Quote