View Single Post
  #8  
Παλιό 04-12-2011, 07:52
donnatella Ο/Η donnatella βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Χαλάνδρι
Μoto: F650 GS 2003
Μηνύματα: 1,381
Προεπιλογή Απάντηση: Καλημερες καλησπερες και καληνυχτες 4/12/2011

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από princess Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημέρα σε όλο τον κόσμο,καλη Κυριακή να έχουμε.Καλημέρα Παναγιώτη,καλημέρα Κωνσταντίνα.
Καλώς τη Γιώτα!! Κι έλεγα....μόνο εγώ είμαι ξύπνια τέτοια ώρα? Όμως, ιδού, Κύριοι!! Και άλλη πρωϊνή φίλη επί των επάλξεων!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από panagiotis.farmer Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημερα κοριτσια..
Γεια σου και πάλι, αγόρι!


Λοιπόν, εδώ σάς έχω μια συνταγή για κρουαάν με merenda.....για τ' αγαπημένα σας πρόσωπα και για να ξεκινήσετε τη μέρα σας γλυκά κι απολαυστικά!!


Είναι, βέβαια, στα Ιταλικά, αλλά είναι πολύ εύκολο να την καταλάβετε κι αν δεν τα μιλάτε.
Το μόνο που ίσως χρειάζεται επεξήγηση είναι ότι τα άσπρα ξύσματα είναι ζάχαρη κρυσταλλωμένη
( μπορείτε να την αντικαταστήσετε με ζάζαρη άχνη, ή τρούφα, ή και να την παραλείψετε, αναλόγως τα γούστα σας ).

Επίσης, τη merenda, μπορείτε να την αντικαταστήσετε με κάποια μαρμελάδα, ή άλλου είδους κρέμα, της αρεσκείας σας.

Το ψήσιμο των γεμιστών κρουασάν γίνεται πάνω σε χαρτί ψησίματος και στους 100 βαθμούς Κελσίου για 10-15 λεπτά.

Καλή σας όρεξη ( ή καλή σας απόλαυση, όπως συνηθίζεται τελευταία.... ) !