
04-12-2011, 11:14
|
 |
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS ADV - R 1200 RT - X9 500 EVO - VESPA 200E '86
|
|
Απάντηση: Καλημερες καλησπερες και καληνυχτες 4/12/2011
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από donnatella
Λοιπόν, εδώ σάς έχω μια συνταγή για κρουαάν με merenda.....για τ' αγαπημένα σας πρόσωπα και για να ξεκινήσετε τη μέρα σας γλυκά κι απολαυστικά!! 
Είναι, βέβαια, στα Ιταλικά, αλλά είναι πολύ εύκολο να την καταλάβετε κι αν δεν τα μιλάτε.
Το μόνο που ίσως χρειάζεται επεξήγηση είναι ότι τα άσπρα ξύσματα είναι ζάχαρη κρυσταλλωμένη
( μπορείτε να την αντικαταστήσετε με ζάζαρη άχνη, ή τρούφα, ή και να την παραλείψετε, αναλόγως τα γούστα σας ).
Επίσης, τη merenda, μπορείτε να την αντικαταστήσετε με κάποια μαρμελάδα, ή άλλου είδους κρέμα, της αρεσκείας σας. 
Το ψήσιμο των γεμιστών κρουασάν γίνεται πάνω σε χαρτί ψησίματος και στους 100 βαθμούς Κελσίου για 10-15 λεπτά.
Καλή σας όρεξη ( ή καλή σας απόλαυση, όπως συνηθίζεται τελευταία.... ) !
|
Καλό ακούγεται ... 
.
__________________
Ο ανόητος ... ψάχνει τα λάθη των άλλων, ο έξυπνος ... του εαυτού του, αλλά ο σοφός ... όλους τους συγχωρεί !!!
|