Παιδια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια, αν και δεν υπαρχει λογος να γινεται αυτο.
Και εγω και ο Δαναος και μερικα αλλα παιδια, εχουμε μια μικρη εμπειρια αλλα μεγαλη ορεξη για παροτρυνση, ανεβαζουμε βολτες, ωστε να μαζευεται η παρεα και να περναμε καλα.
Προσωπικα και το ανεφερα αυτο στον Arka, ποτε δεν θ ανακοινωσω βολτα στο βουνο και σε διαδρομη που δεν την ξερω, ωστε μετα να υπαρχει περιπτωση να μου ζητηθουν ευθυνες απο τα παιδια που μπορει να δυσκολευτουν ή να βαλουν σε κινδυνο την μηχανη τους και τον εαυτο τους. Θα παω πρωτα μονος μου ή με μια παρεα φιλων που εχουν επιγνωση και μετα, αφου ξερω τα μονοπατια θα την ανακοινωσω, ωστε να μαζευτουν πιο πολλοι και καποιοι απειροι.
Επισης αν δεν εχω ορεξη να μαζευτουν 20 ατομα θα παω παλι με την δικη μου την παρεα, χωρις παρεξηγηση. Ειναι θεμα διαθεσης.
Αυτη την βολτα ηθελα να την κανουμε ολοι μαζι. Η διαδρομη ηταν γνωστη σε σημειο που να μην χρειαζεται ουτε gps, οποτε γιατι να μην την χαρουμε ολοι μαζι; Σε καποιους δεν αρεσε η ιδεα. Εγω ομως ηθελα να το κανω, αυτη την φορα.
Οσο αναφορα το προβλημα με τον συμπλεκτη, αρκετες μερες πριν φαινοτανε οτι ο συμπλεκτης,προσθετοντας λαδι, μπορουσε να κρατησει καμια 10αρια μερες. Την κυριακη το πρωι ομως που ετοιμαζομουνα ειδα οτι δεν γινοτανε με καμια δυναμη να μπορεσω να βγαλω την διαδρομη. Εδω δυσκολευομουνα στην ασφαλτο καλα καλα. Ετσι πηρα την αποφαση να μην παω, αλλα οφειλα ν ανεβω μεχρι τα Mc Donalds να χαιρετησω τα παιδια.
Αν πηγαινα θα εβαζα σε κινδυνο τον εαυτο μου και την ευχαριστηση της παρεας. Δεν ηθελα με τιποτα να δωσω ακυρο, γιατι ξερω ποσο σφιχτες ειναι οι ημερομηνιες ολων μας. Καλυτερα να μην ερθει ενας παρα ν ακυρωθει η βολτα 10-15 ατομων. Αλλωστε ο Σπυρος ηξερε την διαδρομη και δεν υπηρχε προβλημα. Θ ακυρωνοτανε μονο αν δεν ειχε την διαθεση κανενας να το "παιξει" πλοηγος.
Οσο αναφορα τωρα του ατυπους τιτλους (πλοηγος,σκουπα) και ολα αυτα, για μενα ειναι βλακειες. Δεν υπαρχουν αυτα. Ο οποιοσδηποτε μπορει να το παιξει πλοηγος και το ιδιο και σκουπα. Το μονο καλο ειναι οτι ο πλοηγος δεν σκονιζεται και το κακο ειναι οτι η σκουπα τρωει την σκονη ολων των υπολοιπων!!!!

Για τις επομενες βολτες τωρα, σιγουρα θα υπαρχουν κι αλλες. Καποτε και γω αναζητουσα καποιους να παμε βολτα και δεν εβρισκα. Ετσι αναγκαζομουνα να πληρωνω για μια απλη βολτα.
Κλεινοντας θα ηθελα να μην συνεχιστει αυτη η "αντιπαραθεση" μεταξυ των forums, γιατι ολοι θεωρω οτι ειμαστε μια παρεα. Και για μενα δεν υπαρχουν δυο φορουμς αλλα μια μεγαλη παρεα που απλα κατοικει σε διαφορετικα διαμερισματα μιας μεγαλης πολυκατοικιας!!!!
(ωωωρρεε, τι ειπα τωρα ρεεεε

!!!!!