Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS
Κι εγώ θα συμπληρώσω... "τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κwλους"...
Δεν μπορεί να αγοράζεις μηχανή των 20-25.000 € και να συζητάς γιατί σου 'κανε 20% στο λάδι και όχι 30%... δηλαδή γιατί δε σου έκανε άλλα 10 € έκπτωση στην αλλαγή λαδιών...την οποία κάνεις κάθε 5.000km...
Αν δηλαδή σου λείπουν 10 € κάθε 5.000km δηλαδή κάθε 3-5 μήνες, τότε γιατί πήρες μηχανή των 20-25.000 € και δεν έπαιρνες ένα Beverly των 3.500 €, να σου μείνουν και κάβα 17-22.000€??
Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά ούτε εγώ τα βρίσκω στο δρόμο... αλλά νομίζω ότι γινόμαστε λίγο υπερβολικοί...
Anyway, μέσα στο Δεκέμβρη θα κάνω κι εγώ χρήση της έκπτωσης για το service των 30.000km.
Ευχαριστώ.
|
Εννοείται ότι ισχύει το περί μεταξωτών βρακίων...δεν μιλάμε για 20-30-40 ευρώ...
Αλλά εμένα άλλο με χαλάει... Γιατί υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε αυτό και στο ότι στην παρούσα χώρα υπήρχε συνήθως η διαφοροποιημένη εκδοχή ότι ο νεοέλλην μεταξωτοβρακοφόρος ιθαγενής θα πλερώσει ότι του πούμε γιατί είναι λάρτζ (και κορόιδο)... Και από την στιγμή που κι εσύ επέλεξες τις αγορές απ' έξω με καταλαβαίνεις...
Ειδικά αν συμπεριλάβουμε στη διαφορά τιμών και τους μέσους όρους μισθών απο χώρα σε χώρα οι διαφορές σε μερικές περιπτώσεις είναι χαοτικές...