08-12-2011, 17:28
|
Moderator
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Λάρισα
Μoto: BMW R 1200 GS adventure '10
|
|
Απάντηση: Greece2India: Οι φωτογραφίες που υποσχέθηκα
Εδώ θα ήθελα να πω δύο λόγια για τον Ηλία και εγώ. Πριν από μερικές μέρες δέχτηκα ένα pm. Κοιτάζω το όνομα και βλέπω madnomad. Μπα λέω... Ήταν ο Ηλίας. Δεν είχαμε μιλήσει ποτέ ούτε συναντηθεί. Μου έγραφε λοιπόν, "φίλε Λάκη, διάβασα για το ταξίδι σου, πρέπει να τα περάσετε πολύ καλά. Στις 7/12 θα έρθω είμαι Βόλο για την παρουσίαση του βιβλίου μου. Θα ήθελα να τα πούμε από κοντά. Θα περάσω από Λάρισα και αν κάνεις κέφι πάμε μαζί Βόλο." Δυστυχώς εγώ δεν μπορούσα από το πρωί λόγω δουλειάς και έτσι συναντηθήκαμε το βράδυ στο Βόλο. (ο Ηλίας ήθελε να πάμε Βόλο το πρωί από χώμα. Στεναχωρήθηκα που δεν μπορούσα να πάμε μαζί.) Στον Βόλο λοιπόν τα είπαμε, μου έδωσε με χαρά πληροφορίες για ένα καινούργιο ταξίδι που ετοιμάζουμε σε κάποια μέρη απ' αυτά που πήγε, και άκουσε με ενδιαφέρον (μου έκανε μεγάλη εντύπωση), και μερικά δικά μας από το ταξίδι μας. Ένας άνθρωπος που ταξίδευε 27 μήνες άκουγε με ενδιαφέρον για τα δικά μας ταξίδια... Φίλε Ηλία, εκτός από μεγάλος ταξιδευτής, είσαι και πολύ μεγάλος άνθρωπος. Σε ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες, (δεν τελειώσαμε ακόμα ), χάρηκα ΠΑΡΆ ΠΟΛΎ που σε γνώρισα, και σε περιμένω όπως κανονίσαμε να σε φιλοξενήσω στη Λάρισα. Να είσαι πάντα καλά!
|