Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από emix
Λοιπον,ακουστε τι μου ετυχε σημερα.Μπηκα σ ενα μαγαζι να δοκιμασω ενα κρανος.Ετσι απο περιεργεια.Ενα αραι.Ο τυπος στο μαγαζι μου εδωσε να δοκιμασω ενα δειγμα για να το δω και μετα τι μου ειπε:Οτι το μεγεθος θα το δουμε με την αγορα του κρανους!!!
Τι εγινε ρε παιδια; Μας πηραν χαμπαρι οτι πλεον παμε στα μαγαζια,δοκιμαζουμε τα κρανη και μετα τα παραγγελνουμε απ εξω;
Εγω παντως το θεωρω απαραδεκτο και δεν θα ξαναπαω σ αυτον.Μπορει να εχουν δικιο κι αυτοι αλλα οφελουν να σου δινουν να δοκιμασεις το κρανος που θες να παρεις
|
Καλά σου έκανε φίλε. Μάλιστα το ίδιο πρέπει να γίνει και στα ρούχα.Να σου δίνουν ένα δοκιμαστικό παντελόνι, άσχετα που κάποιοι θα το πατάνε και σε άλλους θα είναι βερμούδα, και να βρεις νούμερο αν ορκιστείς ότι θα αγοράσεις. Είσαι αντιπροσωπεία BMW για test ride στο νέο GS1200? Ναι καλά πονηρούλη! Πάρε το Scarver και κάνε μια βόλτα στο τετράγωνο και όταν έρθεις με τη βαλίτσα με τα φράγκα ανέβα στο GS. Δεν κατάλαβα, την τυρόπιτα στο φούρνο τη δοκιμάζεις κι αν δεν σου κάνει τη δίνεις πίσω?
PS Δώσε όνομα μαγαζιού και άλλαξε τον τίτλο σου σε "τους πήραμε χαμπάρι!"