View Single Post
Παλιό 09-12-2011, 14:25
emix Ο/Η emix βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: ΚΤΜ 950 Super Enduro
Προεπιλογή Απάντηση: Μας πηρανε χαμπαρι!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από giclas Εμφάνιση μηνυμάτων
εγω για 50 γυφτοπουλα θα το αγοραζα απο το μαγαζη διλαδη 10%

αγοραζω πολλα πραγματα απο τον κυβενοχωρο αλλα οχι για διαφορες 10%
για να σου δωσο π.χ. ενα ζευγαρη μποτακια dm μου ζητισα 270 ευρο στο τελος παραγκηλα 2 ζευγαργια για μενα κε 2 για την γυνεκαμου 330 ευρο κε μαληστα μου τα εφεραν στη πορτα μου !!!
Αγαπητε μου εχω εναν φιλο που μετακομισε για μια καλυτερη ζωη στην Κυπρο και τραβηξε και την οικογενεια του μαζι. Ζουνε καλυτερα γιατι η χωρα σου ειναι σε καλυτερη κατασταση απο την Ελλαδα, αλλα απ οτι μου λεει και εκει τα πραγματα αρχιζουν να ζοριζουν και απ οτι ακουμε και την Κυπρο εχουν αρχισει να την εχουν σ επιτηρηση.
Σου ευχομαι να μην βρεθεις ποτε σε δεινη οικονομικη κατασταση και να μην θεωρεις ποτε τα 50ευρω "γυφτοπουλα". Οταν ομως βρεθεις και συ καλο θα ηταν να μην ξαναποσταρεις κατι τετοιο.
Εγω αν απο μια αγορα κερδισω 50ευρω σκεφτομαι οτι μ αυτα θα μπορω να παω μια βολτα την κυριακη. Εσυ φαινεται να εισαι πολυ "large" ομως. Εφοσον μπορεις βεβαια να εισαι ετσι πολυ καλα κανεις, αλλα η πλειοψηφια δεν ειναι.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από forester Εμφάνιση μηνυμάτων
Απορία : Γιατί όταν αναφερόμαστε σε εμπειρία -θετική ή αρνητική- που είχαμε σε μαγαζί/τεχνίτη/αντιπροσωπεία κ.ο.κ., δεν λέμε το όνομα; Εφόσον όλα μπορούν να ελεγχθούν και να επιβεβαιωθούν, ή όχι, ποιο είναι το πρόβλημα;
Ο λογος που δεν αναφερω τ ονομα ειναι γιατι σεβομαι τον Αρκα και τον Λεοντοκαρδο (και οποιοι αλλοι ειναι υπευθυνοι του φορουμ αυτου) και δεν θελω να τους εκθεσω και οχι τον καταστηματαρχη. Εφοσον μου δωσουν το ΟΚ, θ αναφερω τ ονομα του.

Reply With Quote