View Single Post
Παλιό 11-12-2011, 20:45
KRASOPATERAS Ο/Η KRASOPATERAS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: Σχηματάρι
Μoto: GS 1200 08
Προεπιλογή Απάντηση: Επιτέλους! Οι φαρμακοποιοί καταστρέφονται!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Xarleas Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλώς ήρθατε στην ΟΥΓΚΑΝΤΑ.....
Τα γράφω αυτά για μερικούς ΠΑΣΟΚΟΥΣ που χαιρόντουσαν που η κυβέρνηση <<έπιασε>> αυτούς τους αλήτες, κερδοσκόπους φαρμακοποιούς, ταξιτζήδες, φορτηγατζήδες κλπ....
Λαμόγια του κερατά δηλ.....
Αυτοί πρέπει να δουλεύουν για το κοινό καλό και κάθε σκέψη για κονόμα ΔΕΝ πρέπει να τους περνάει απο το μυαλό!!!!
Ωραία πράγματα, ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ δηλ.
Έχω να προτείνω όμως να μην μου τον ΑΓΡΙΕΥΕΤΕ (τον Ντινόπουλο) γιατί σε λίγο θα τον πιάνετε (γλύψιμο) για να πάρετε ασπιρήνες και τα Ευρώ σας που τόσο αγαπήσατε, θα είναι για τα ΜΠΑΖΑ.......
Άντε συγχήστηκα πάλι.......

ΧΑΧΑΧΑ….Έτσι είναι….

Το παράδοξο είναι πως μου έκανε μεγάλη εντύπωση που τους φταίναι οι φαρμακοποιοί και τους γιατρούς και τις φαρμακοβιομηχανίες δεν τις ακουμπάν με τίποτα….

Που πήγε το τρομερής ανακάλυψης νομοσχέδιο (για την Ελλάδα….γιατί στο εξωτερικό έχει χρόνια που εφαρμόζετε σε πολλά κράτη) που ήθελαν να γράφουν την δραστική ουσία του φαρμάκου που θα σε κάνει καλά, και όχι ονομαστική κατεύθυνση φαρμάκου με προτεινόμενη εταιρία? (θα κτυπάγανε λέει τα μεγάλα τραστ και συμφέρονται…)

Σε μια νύχτα το θάψανε….και το παιχνίδι καλά κρατεί…..τώρα τους φταίνε μόνο τα φαρμακεία και εκεί θα βρεθεί η λύση της σπατάλης του Δημοσίου….

Αυτός είναι ο πολιτισμός της Ελλάδας εν έτη 2011….

Όσο για τους κερδοσκόπους που αναφέρεις έχεις απόλυτο δίκιο…μόνο αυτά ήταν τα προβληματικά επαγγέλματα που έπρεπε να ανοίξουν για να πέσουν οι τιμές ε?....
Μου ανέβηκε η πίεση όταν την προηγούμενη εβδομάδα πήγα να κάνω κάτι συμβόλαια από τον πατέρα μου σε εμένα και όταν μου είπε ότι με χρέωνε και παράσταση δικηγόρου και χωρίς να πατήσει το πόδι του εκεί μου ήρθε έμφραγμα! (και όχι λίγα ευρώ….θέλω δεν θέλω!!)
Αλλά που να τα πειράξει αυτά τα επαγγέλματα….αφού όλα τα λαμόγια είναι του ίδιου επαγγέλματος…

Υ.Γ Στα υπόψη ότι δεν είμαι φαρμακοποιός ούτε παίρνω το μέρος τους σε κάτι.
Reply With Quote