View Single Post
  #15  
Παλιό 12-12-2011, 12:43
nikos-x Ο/Η nikos-x βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Εγκλωβισμένος στην πόλη !!!
Μoto: HONDA VARADERO 1000 - BMW μπλουζάκια
Μηνύματα: 5,548
Προεπιλογή Απάντηση: KOZANH-έκθεση φωτογραφίας του Ηλία Βροχίδη

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Uriah Heep Εμφάνιση μηνυμάτων

Επί τη ευκαιρία να σας ενημερώσω ότι στις 16/12/2011 (Παρασκευή 21.00') στο νέο Δημαρχιακό Μέγαρο, θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του στη Θεσσαλονίκη.
Εγγυώμαι μια ...hot παρουσίαση, με λοξή ματιά, μακριά από τα βαθιά μεταχειρισμένα κλισέ των συγγραφικών παρουσιάσεων, μιας κι ο Ηλίας μΕ κάνει την τιμή να το παρουσιάσω.

Θα υπάρξει ρεπετισιόν της πρόσκλησης, στα διαδικτυακά μανταλάκια...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από madnomad Εμφάνιση μηνυμάτων
Μια και ξεκινήσαμε σκόρπιες συζητήσεις για τις παρουσιάσεις στην Κοζάνη και τη Θεσσαλονίκη και πολλοί θέλουν να έρθουν, είπα να συγκεντρώσω εδώ όλη την περιοδεία που θα κάνω ανά την Ελλάδα, σαν περιοδεύων τσίρκο ένα πράμα

Το ταξίδι και το βιβλίο για όσους δεν το ξέρουν:
Στις 14 Απριλίου του 2007 ξεκίνησα μονάχος από τη Θεσσαλονίκη μ' ένα ταπεινό XR 250, για να περιηγηθώ σε δέκα μήνες τέσσερις χώρες: Τουρκία, Ιράν, Πακιστάν και Ινδία.
Τα σχέδια άλλαξαν πολλές φορές στην πορεία και κατέληξα να επιστρέψω στην Ελλάδα μετά από δύο χρόνια και δυόμισι μήνες, έχοντας καλύψει 73.000 χλμ. σε δεκατέσσερις χώρες: Τουρκία, Ιράν, Πακιστάν, Ινδία, Νεπάλ, Τουρκμενιστάν, Ουζμπεκιστάν, Τατζικιστάν, Κυργιζστάν, Καζακστάν, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Αρμενία και Ναγκόρνο–Καραμπάχ.

Το βιβλίο που περιγράφει αυτή μου την οδύσσεια ονομάζεται "27 πανσέληνοι στην Ανατολή" και κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Όραμα. Μέσα από τις 352 σελίδες του γίνεται μια εκτεταμένη παρουσίαση των όσων
έζησα σ' αυτή μου την περιπλάνηση. Ξεδιπλώνοντας το ταξίδι, προσπαθώ να εξοικειώσω τον αναγνώστη με τον πολιτισμό, την ιστορία, τη θρησκεία και τα προβλήματα των κοινωνιών που συνάντησα, για να κατανοήσει και να βιώσει πιο ζωντανά αυτή τη μεταφορά σ’ έναν άλλο κόσμο.


Θα βρίσκομαι στις εξής πόλεις:


Αθήνα

Βόλος


Κοζάνη


Άρνισσα

Πτολεμαΐδα

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 19:00
Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας
Οργάνωση: Τροχαία Πτολεμαΐδας και Α.Μ.Ο.Ε.
Στο χώρο θα βρίσκεται και η έκθεση με τις 19 φωτογραφίες μου από την Ανατολή.

Θεσσαλονίκη
Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 21:00
Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, Αίθουσα Νερού
Η έκθεση με τις 19 φωτογραφίες μου από την Ανατολή θα βρίσκεται στο χώρο της παρουσίασης από τις 13 έως τις 23 Δεκεμβρίου.

Ελπίζω, λοιπόν, να τα πούμε από κοντά στις διάφορες πόλεις!
Ηλίας Βροχίδης
Και στις δύο μέσα, γιατί υποψιάζομαι πως δεν θα είναι το ίδιο.
Reply With Quote