View Single Post
Παλιό 12-12-2011, 13:55
XCHALLENGE Ο/Η XCHALLENGE βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Προεπιλογή Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΡΕΙΩΝ & ΝΟΤΙΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 6-8/01/

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Hekima Εμφάνιση μηνυμάτων
Αγαπητοί φίλοι σιγά σιγά και μέσα στην εβδομάδα καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσουμε στη λίστα (όσοι δεν το κάναμε ακόμη) την ημερομηνία άφιξής μας στην Καλαμπάκα.
Ούτως ώστε να ξέρουμε και τι προκαταβολές θα στείλουμε ανάλογα με τη διαμονή μας.

Κι ας μου επιτραπεί να πω δυο λογάκια χωρίς να θέλω να γίνω κουραστική, πρώτο μέλημά μας είναι να φτάσουμε και να γυρίσουμε όρθιοι και φυσικά για όσο είμαστε εκεί να περάσουμε όσο πιο καλά γίνεται.
Για να γίνει αυτό χρειάζεται πρώτα από όλα να είμαστε γεροί και μετά την καλοπροαίρετη διάθεση όλων μας.
Είναι φυσικό να ακουστούν παράπονα, κάποιοι ίσως να δυσανασχετήσουν, άλλοι θα γκρινιάξουμε, άλλοι θα κρυώσουμε, κάποια δωμάτια ίσως δεν βλέπουν τις ιερές πέτρες, μπορεί το πρωινό να είναι φτωχό κτλ.
Πραγματικά κάνουμε προσπάθειες να αποφύγουμε όσα μπορούμε, για κάποια που δεν θα τα καταφέρουμε εγώ προσωπικά ζητώ προκαταβολικά συγνώμη μιας και ξεκίνησα αυτήν την αποδρασούλα.
Παρ΄όλα αυτά θα ήθελα να είστε μαζί μας παρέα όσοι μπορείτε και έχετε τη διάθεση, την άνεση, τον χρόνο αυτό το τριήμερο, να μοιραστούμε στιγμές χαράς και γέλιου να πάρουμε δύναμη για όλα αυτά τα άσχημα που ζούμε και όλα αυτά τα άσχημα που πιθανόν έρχονται.
Πάντα λοιπόν να μπορούμε να απολαμβάνουμε τέτοιες μαζώξεις και να΄ναι καλά το forumaki μας που μας δίνει την ευκαιρία
Μην με βγαζεις απ'τη λιστα -τιμης(?) ενεκεν!- αλλα δεν μπορω να το σιγουρεψω τωρα...
Οπως και να'χει ,αν ερθουμε, καπου θα μεινουμε κοντα σας και βεβαιως δεν θα σου ζητησω τα ...ρεστα! ( πιθανον!)

Τα λεμε...

Last edited by XCHALLENGE; 12-12-2011 at 14:10.
Reply With Quote