View Single Post
Παλιό 12-12-2011, 16:59
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Αριστερό θερμαινόμενο γκριπ καπούτ... γιατί;;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από paschalis Εμφάνιση μηνυμάτων
Συγγνωμη αλλα ποια θερμαινομενα?
Υπηρχε το 1999-2000 Varadero με θερμαινομενα εργοστασιακα?
Η υπηρχε το 2003 και δεν το αντεληφθην οταν τα αγοραζα εγω?
Με φωτο παρακαλω οχι λινκ
Γνησια θερμαινομενα Honda made in Japan υπηρχαν απο την εποχη των Αφρικα......
Τα ιδια περνιοντουσαν στα Βαραντερο και τρανσαλπ τα ιδια περνιονται και σημερα.
Μονον που τοτε -εποχη αφρικα - κοστιζαν στον Σαρακακη 200,000δρχ(!!!!!) με κοστος αγορας της μοτοσυκλετας τα 2,500,000δρχ αν θυμαμαι καλα, και δεν τα αγοραζε κανεις κι ετσι δεν τα εισηγαγε η αντιπροσωπεια παρα μονον με παραγγελια.
Στην εποχη του Βαραντερο ΜΚ1 το 2000 η τιμη επεσε στα 180,000 δρχ με τιμη αγορας μοτοσυκλετας τα 4,500,000δρχ..., ουτε και τοτε δεν τα αγοραζε κανεις, εγω τα ειχα φερει απο αγγλια με τιμη αγορας 80,000δρχ.
Στο σημερινο μου Βαραντερο αλλα και στο μοντελο του 2003 που εισης κατειχα κι ειχα περασει και σε αυτο εργοστασιακα θερμαινομενα, η αντιπροσωπεια ειχε τιμη στα ΙΔΙΑ θερμαινομενα 600ε κι ετσι παλι -και για τα δυο μοντελα - τα εφερα απο αγγλια (μεσω ιντερνετ απο μαγαζι με σαρκα και οστα επισημο εισαγωγεα Χοντα, οχι ebay) με τιμη 250ε!!!
Μεχρι σημερα αγοραζω ολα τα αναλωσιμα μου -ακομα και φιλτρα, τακακια...) απο αγγλια.... απο το ιδιο μαγαζι με σημαντικα μικροτερο κοστος. Και αν καποιος φιλος χρειαζεται κατι κανουμε ομαδικη παραγγελια κι ετσι μοιραζομαστε τα μεταφορικα.

Φοτο σορρυ αλλα δεν εχω.....δεν φανταστηκα τοτε οτι μετα απο 10 χρονια θα μου εζητητο.....

Last edited by GeorgeP; 12-12-2011 at 17:02.