12-12-2011, 16:50
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: thessaloniki
Μoto: R1200GS '04
|
|
Απάντηση: Τα μοτοταξιδια μου(to know us better)!
Αφορα μονο αυτα του Εξωτερικου η δικη μου αναφορα γιατι με τα αλλα θα ρiξω τον προσωπικο μου σκληρο δισκο αν επιχειρησω να τα θυμηθω
Καλοκαιρι 1997 Ιταλια-Γαλλια-Ισπανια-Ανδορρα με ενα Αφρικα του 1992.
Με το καλημερα ανορθωτης στο Montpellier της Γαλλιας.
Καλοκαιρι 1998 Ιταλια-Αυστρια-Γερμανια-Ελβετια -Γαλλια.
Με ενα κουκλι μπλε Αφρικα του 1998 μονος και με παρεα δυο παλαβους Αφρικανους.
Καλοκαιρι 2001 Ισπανια-Γιβραλταρ με μαυρο λυκο Varadero του 1999.
Παρεα με το Σακη που καρφωθηκε και σε ενα βραχο εξω απο την Ανδορρα καταστρεφοντας τη μιση μουρη του Βαρα του και οτι ειχε μολις αγορασει απο εξοπλισμο Αιτια? Η κουραση...
Καλοκαιρι 2002 Ιταλια -Αυστρια με τον ιδιο λυκο.Δεν φορτιζε σωστα απο την Ηγουμενιτσα ακομα αλλα εβγαλε ΟΛΟ το ταξιδι χωρις να κανει κιχ!!
Καλοκαιρι 2003 Γαλλια-Βρεττανη-Αλπεις με ολοκαινουργιο Varadero injection και 40 βαθμους επι 12 ημερες συνεχομενα!
Καλοκαιρι 2004 Σερβια-Ουγγαρια-Τσεχια-Σλοβακια-Βορειο Ακρωτηριο- Νησοι Lofoten-Δανια-Αυστρια-Σερβια.11400χλμ με την ιδια μοτοσυκλετα και αποφαση διαζυγιου με τη Honda και τις βεσπες της
Καλοκαιρι 2005 Ιουνιος Κωνσταντινουπολη με το 1150adv ετσι για καφε!
Ιουλιος Σαββατοκυριακο στο Garmisch Partenkirchen μεσω Σερβιας!
Ιουλιος Σερβια-Σλοβενια-Ιταλια-Γαλλια ολα με τον ιδιο μοτο..οδοστρωτηρα.
Καλοκαιρι 2007 Σερβια-Αυστρια-Ιταλια-Ελβετια παντα με το θηριο.
Απο το Σεπτεμβριο της χρονιας εκεινης το μικρουλι μας ανετρεψε τις ισσοροπιες αλλαξε τις οδηγικες και ταξιδιωτικες μας συνηθειες και γεμισε τη ζωη μας χαρα απο δω μεχρι εκει που εχει παει ο Uriah Heep!!
Με το 1200 εχω οργωσει -μονός παντα-τα Ελληνικα Βουνα και μικρα κομματια των γειτονικων Βαλκανικων χωρων ανακαλυπτοντας νεους ταξιδιωτικους παραδεισους..
Next please!!
|