View Single Post
Παλιό 12-12-2011, 23:04
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Τελικά τώρα ξέρω τι θα πάρω...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 Εμφάνιση μηνυμάτων
Χαίρομαι να με πειράζεις Ζοζ. Και το ξέρεις.
Εκείνο το παλιο-GPS δεν θέλω να ξέρω, αλλά τι να του κάνω τώρα, τον αγαπάω και αυτόν .
VARA μπορεί να πάρω, αλλά ...όχι ασημί .
Πως έκατσε η πινακίδα όμως .
Φιλαράκι και κάτι άλλο. Ευχαριστημένος από το VARA?
Ποιο έχεις απ όλα? Γιατί νομίζω έχει καμιά 20αριά μοντέλα
Μπαααααααα.....χάλια ειναι....γιαυτο αυτο που κατεχω τωρα ειναι το τριτο κατα σειρα μοντελων.....απο το 2000 και μετα.
Μετα Κωστα μου την ''αναβαθμισμενη'' πανωλεθρια μου με την 1150(πηγαινοντας σε αυτην για αναβαθμιση ποιοτητας και στατους μετα απο 3 αφρικα οπως ξερεις) το Βαραντερο μεχρις σημερα ειναι για μενα....Rolls Royce ghost (http://www.lincah.com/2010-rolls-royce-ghost/2010-rolls-royce-ghost-front-angle). Ξερεις τωρα....ταξιδευω, δεν βρεχομαι, δεν αεριζομαι, δεν με απασχολει το ΑΝ θα φτασω, το πως θα φτασω κ.λ.π.
Χασμουριεμαι, κοιμαμαι, αναβω τσιγαρο, πιανω το 2 μετρο ποδι της γυναικας μου ολα αυτα εν κινησει και χωρις να με απασχολουν καταναλωσεις λαδιου και ''να σταματησω καπου να το ελεγξω'', κοντες 6ες, ''θα φτασω και θα γυρισω χωρις απροοπτα''? κ.λ.π. ευτελη και ψυχαναγκαστικα παρομοια θεματα!!!
Α, εχει και μια σελα φιλε που ακομα και το σεξ με την συντροφο επανω της ειναι μια απαλη και ξεκουραστη εμπειρια που θελεις να την επαναλαμβανεις συχνα!!! Εν στασει βεβαια και με στασεις!!!
Reply With Quote