15-12-2011, 11:26
|
|
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
|
|
Απάντηση: Ο ΚΑΦΕΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ
Στράτο, συμφωνώ κι επαυξάνω 100% με τα όσα λες... Ακόμα και όταν κάπνιζα 1 πακέτο την ημέρα, ο καπνός με αηδίαζε και στα ρούχα μου και στο αυτοκίνητο (παρόλο που ποτέ δεν κάπνισα εντός)...
Όταν δε το έκοψα για 11 περίπου χρόνια, με ενοχλούσε ακόμα και η ιδέα του καπνού. Τώρα που καπνίζω 1-2 τσιγάρα στις 10 μέρες (και αν), συνεχίζει να με ενοχλεί η βρώμα του καπνού και γι αυτό αποφάσισα να καταργήσω και αυτά τα 6 τσιγάρα το μήνα γιατί τελικά δεν προσφέρει τίποτα... ή μάλλον μπορεί να προσέφερε μια προσωρινή ευχαρίστηση, αλλά μετά μετάνιωνα μετά που βρωμούσαν τα χέρια μου...
Τώρα αυτό που γίνεται φέτος στην όαση είναι δυστυχώς τεκές... την τελευταία φορά που ήρθα, το μπουφάν βρωμούσε τόσο που αναγκάστηκα να το αφήσω 3 ημέρες εκτός σπιτιού και να πηγαινω-έρχομαι στη δουλειά με "συμβατικό" μοπυφάν και ουχί μοτοσυκλετιστικό... Για να έρθω με την Ειρήνη βέβαια... ούτε συζήτηση... θα πεθάνει μόλις μπει μέσα...
Σέβομαι τους καπνιστές - καθώς και εγώ υπήρξα κάποτε - αλλά πρέπει και εκείνοι να σέβονται τους μη καπνιστές πολύ περισσότερο !!! Όσο για τη νομοθεσία που δεν τηρείται και δεν πέφτουν καμπάνες... ουδέν σχόλιο... μία λέξη μόνο... Ελλαδιστάν...
|