15-12-2011, 16:10
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Ο ΚΑΦΕΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από teo71
Επειδή πιστεύω, ότι ο καλύτερος τρόπος, ώστε να έχουμε υγειείς κοινωνικές και ανθρώπινες σχέσεις, δεν χρειάζονται απαγορεύσεις και αστυνόμευση, παρά μόνο σεβασμός και αυτοσυγκράτηση, δηλώνω, ότι δεν θα ξανακαπνίσω σε κλειστό χώρο σε καφέ του forum...
Ελπίζω, να ξαναδώ σύντομα τα αγαπημένα φιλαράκια στους καφέδες μας...
|
Μαζι σου...........
Και αν βγεις εξω για τσιγαρο θα σε ακολουθησω..........οπως κανω αλλωστε και στα στροφιλικια που δεν μπορω να σε πιασω........
Αφηνω δε ασχολιαστα τα περι πολιτισμου, δημοκρατιας, εξοδου απο την Ευρωπη λογω ελλειψης πολιτισμου(!) που αναφερονται πιο πανω ως αναξια σχολιασμου και αξια μονον χλευης!!! Αν ειναι ποτε δυνατον να μην πηγαινω στο σπιτι του καπνιστη φιλου μου λογω των παραπανω, αν ειναι δυνατον να μην δεχομαι τον καπνιστη φιλο μου στο σπιτι μου, αν ειναι δυνατον να διαλεγω φιλους αναλογως καπνιστικων πεποιθησεων....... αν ηταν ετσι τοτε οι επιλογες μου θα ηταν πολυ περιορισμενες και οι φιλοι μου ελαχιστοι αφου οι πλειονοτητα των απολιτιστων Ελληνων αλλα και των πολιτισμενων ευρωπαιων Ιταλων, Ισπανων, Γερμανων, Γαλλων.....ειναι καπνιστες...........ημαρτον.
Last edited by GeorgeP; 15-12-2011 at 16:14.
|