15-12-2011, 17:31
|
|
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
|
|
Απάντηση: Ο ΚΑΦΕΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Eftixis
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγαίνοντας από την Ελλάδα δεν ανάβουμε τσιγάρο σε κλειστό χώρο Εδώ ούτε νόμους υπολογίζουμε ούτε τον εαυτό μας, πόσο μάλλον και τους άλλους δεν σεβόμαστε, Για να μπορέσουμε να συνυπάρξουμε θα πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο . Τον τζαμπουκά στην αντινομία μας ας τον κρατήσουμε στους νόμους που μας εξαθλιώνουν και που δυστυχώς αρμενίζουμε. Άλλωστε ο περιορισμός του καπνίσματος μας δίνει περισσότερα λύτρα βενζίνης για πιο πολλά και όμορφα χιλιόμετρα αναλογιζόμενοι ότι με ένα πακέτα τσιγάρα που καπνίζουμε κερδίζουμε 100.000 όμορφων διαδρομών, για σκεφτείτε το και έτσι μπάς και το κόψετε το ριμάδι
|
Ελα και πες μου ρε Ευτύχη... έλα και πες μου!!!
Αναφέρω ένα παράδειγμα... Έχω πάει σε τόσα Final Four όπου τα παιχνίδια γίνονται σε 2 ημέρες, 2 παιχνίδια την Παρασκευή και 2 παιχνίδια την Κυριακή.
Αν θελήσεις να βγεις από το Στάδιο, δεν ξαναμπαίνεις !!! Μπαίνοντας στο στάδιο γύρω στις 5μμ σου παίρνουν -μεταξύ άλλων- αναπτήρες, τσιγάρα, κ.ο.κ. Αν δεις και τα 2 παιχνίδια (που αυτό είναι και το πιθανότερο) βγαίνεις από το στάδιο στις 23:00-23:30...
Αυτοί λοιπόν οι 3-4.000 Παναθηναϊκοί + πόσοι Ολυμπιακοί, που βρέθηκαν στο Βερολίνο το 2009, πωωωωωωςςςς δεν είχαν κανένα μα κανένα πρόβλημα για 6-7 ώρες να μην καπνίσουν/μυρίσουν τσιγάρο και στο ΟΑΚΑ κάθε βδομάδα μου βγαίνουν τα μάτια απ' την κάπνα για να δω μιάμιση ώρα αγώνα??
Πως ρε Ευτύχη μου???
Μα η απάντηση είναι εύκολη... γιατί χωρίς μπαμπούλα δεν μπορούμε φίλε...  
Last edited by CPretenteriS; 15-12-2011 at 17:32.
|