Επειδή υποθέτω (αυθαίρετα είναι η αλήθεια) οτι δεν έχεις οδηγήσει και τα δύο τόσο ώστε να μπορείς να πεις με ακρίβεια τι σε ικανοποιεί οδηγικά και αισθητικά, καλό θα είναι να βρεις την ευκαιρία είτε σε κάποια βόλτα ή σε καποια κοντινή απόδραση να πας με το δικό σου το μηχανάκι και να ανταλλάξεις για μερικά χιλιόμετρα μηχανή με έναν που θα είναι πρόθυμος να δανείσει την δικιά του μηχανή. Μόνο τότε θα βγεις από το δίπολο 1150 ή 1200. Είναι εντελώς διαφορετικές BMW μηχανές, με προσωπική προτίμηση στο 1150
Τώρα στο προκείμενο, εγώ έχω ένα 1150 GS ADV που πουλάω, αλλά νομίζω ότι δεν είναι το απόλυτο ''χαρτί'' μηχανάκι που θέλεις από πλευράς εμφάνισης. Αρχικά είχα αποφασίσει να το κρατήσω, για αυτό δεν έχω ανανεώσει την αγγελία αρκετό καιρό, αλλά το ποστ σου με κάνει να το ξανασκεφτώ. Μηχανικά νομίζω οτι είναι οκ, καθότι δεν παίζω με την ασφάλειά μου,τα σέρβις του στον Παναγιωτόπουλο είναι τακτικά και έχει και το ελαφρύ πλεονέκτημα ότι έχει δύο μπουζί σε κάθε κινητήρα, υποτίθεται για οικονομία.
Η τιμή του είναι αρκετά χαμηλή και περισεύουν αρκετά χρήματα για να μαζευτεί. Σου παραθέτω και την αγγελία από το car.gr που φαίνονται και τα '' προβλήματα''
Οι βαλίτσες και οι βάσεις τους έχουν δωθεί.
http://www.gsforum.gr/%CE%A0%CF%89%C...-2003-a-15131/
Bmw R 1150 GS Adv. '03 - € 5.000 EUR - Car.gr