
16-12-2011, 10:24
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΔΙΣΚΟ TOURATEC H' THS BMW
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac
110000.......και ΔΕΝ έχω αλλάξει δίσκο ακομη 
Σε τέσσερα χρόνια δεν γίνονται τόσα χιλιόμετρα ,αν δεν χρησιμοποιείς την μηχανή καθημερινά.....Πειραιά -χολαργο,αν την αφήσω το κάνει μόνη της 
Όταν αλλάξω δίσκο...θα στον κάνω δώρο,με την λύσσα που σε έχει πιασει 
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από commander
Και όμως φίλε εχεις λαθος, η μηχανη μου αυτή την στιγμη εχει 127.500 και με τα βιβλια από τον Παναγιωτοπουλο και τις απόδειξης τον σερβις {τα εχω όλα από τοτε που την πηρε από το συγκεκριμένο μαγαζι }δεν εχει κανει ουτε δισκοπλαττω και ουτε εχει κανει αλλαγη σε αξονα …….. Δεν θελω ουτε να χαλασω το θεμα του συνφορουμιτη και δεν θελω να ερθω σε αντιπαράθεση με κανεναν ποσο μαλλον με σενα Γιωργο απλα το λεω να για να πω ότι το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης μιας μηχανής –φορτηγό –τανκερ-------- είναι ο εκάστοτε ιδιοκτήτης!!! 
|
- 152,000km με το MK1 (Vara-υγρος πολυδισκος) δισκους δεν ειχε αλλαξει- ουτε 1000κμ στην Αθηνα
- 112,000km το 16χρονο Χιουνται αξεντ αλλαξε δισκο (ξερος σαν το gs) περυσι - 80% χρηση σε εθνικες οδους
- 60,000κμ το Yaris αλλαγη δισκου/πλατο (ξερος σαν το gs) - χρηση μονον μεσα στην πολη
- 65,000κμ το κορολα αλλαγη δισκου/πλατο (ξερος σαν το gs) - χρηση σχεδον αποκλειστικα μονον μεσα στην πολη
- 1)Το 90% των GS σε αυτο εδω το φορουμ αλλα και σε ολα τα φορα που αφορουν μοτοσυκλετες με ξερο συμπλεκτη τον αλλαζουν μεταξυ 30000 εως και 60000κμ αναλογως χρησης στην πολη. Εσεις οι δυο εισαστε η εξαιρεση του κανονα διοτι αν καθοσαστε και μετραγατε τα ταξιδιωτικα κμ και τα εντος πολης θα βλεπατε οτι τα πρωτα υπερτερουν των δευτερων.
2) αν παρεπιπτοντως ανοιξετε το μερος του συμπλεκτη και δειτε το βολαν (οχι το πλατο) μπλεδιασμενο και σε κακη κατασταση μην απορησετε που θα θελει κι αυτο αντικατασταση μαζι με το δισκο/πλατο....και οχι σε μια τετοια περιπτωση συμπτωματα δεν υπαρχουν ¨η ειναι μη παρατηρησιμα.
Καμια αντιπαραθεση.....................
|