16-12-2011, 20:23
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: thessaloniki
Μoto: R1200GS '04
|
|
Απάντηση: ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΔΙΣΚΟ TOURATEC H' THS BMW
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Θεσσαλονικε, βλεπω μια διαθεση για τσαμπουκα ¨η μου φαινεται???
Αν ναι παρε ενα τηλ τον ψυχολογο σου γιατι εγω πινω καφε τωρα και απολαμβανω το τσιγαρο μου στο μπαλκονι και δεν εχω διαθεση για αλληλοσπαραγμους.
Ενταξει Σαλονικιε, η GS ειναι το καλλυτερο μηχανακι ever, δεν χαλαει, δεν σπαει, σε παει παντου, φτιαχνει fredoccino, capuccino...... κι αμα του το ζητησεις σου κανει και τον κλοουν οταν εχεις τις μαυρες σου......ευκαιρια ειναι τωρα
Ικανοποιηθηκες τωρα?
Ο μηχανικος που ''μου εκανε σαλατα'' την 1150 μου ηταν, ειναι και θα ειναι ο μεγαλυτερος και ισως ο καλυτερος εξουσιοδοτημενος της εταιρειας εν Ελλαδι, αψογος επαγγελματιας που πολυ θα θελάτε εκει επανω εναν σαν κι αυτον. Σε αυτον παει η πλειοψηφια του φορουμ και οι περισσοτεροι κατοχοι BMW αυτης της χωρας, ερχονται απο την επαρχια σε αυτον, ακομα και απο την Θεσσαλονικη.......αυτος ετριβε τα ματια του απο τα δεινα που περασα.
Θα το λεω και θα το επαναλαμβανω, ο ξερος δισκος οσο τον χρησιμοποιεις στα ταξιδια ειναι αφθαρτος, οσο τον χρησιμοποιεις μεσα στην πολη φθειρεται περισσοτερο απο τον υγρο. Αν τωρα θελετε να με πεισετε οτι για 100,000κμ πολης δεν εχετε αλλαξει δισκο/πλατο....λυπαμαι δεν πειθομαι.
κι επειδη δεν σου αρεσουν τα ποσοστα που ανεφερα διαβασε αυτο και μετα κανε μια αναζητηση στο ιδιο φορουμ για το ιδιο θεμα........αν βρεις ΕΝΑΝ με 100,000κμ χωρις αλλαγη δισκου να μου το πεις!
Αυτα απο μενα, τελειωνω εδω την δικια μου αναμειξη στο νημα.
|
Πολυ καλα βλεπεις.Διαθεση.Αλλα οχι για τσαμπουκα.
Το βλεπεις πλεον οτι κανεις δεν ασχολειται σοβαρα μαζι σου και με το ιαπωνικο παραληρημα.
Aφησες τα ψεμματα κι αρχισες να γραφεις........
Δεν προκειται να σε ανεχτω να ξαναγραψεις ψευτικα στοιχεια εδω μεσα αλλα αυτο θα το κανω οχι για τσαμπουκα αλλα για να δωσω αξια στις γνωσεις που εχεις πανω στα τεχνικα.
Γιατι γκρεμιζεις την ανεκτιμητη αξια τους μη ξεροντας που θα σταματησεις και αυτο το κανεις επανηλειμμενα με σταση σκληρη ωσαν ωστενιτη απο επαναφορα!!
Δεν ειναι κριμα???
Αληθεια πρεπει να απολογηθω σε σενα γιατι ζω στη Θεσσαλονικη?
Εσυ παλληκαρι μου απο που εισαι?
Απο καλυτερο κι εξυπνοτερο χωριο μαλλον.Αιντε βρε...
Last edited by paschalis; 17-12-2011 at 00:32.
|