Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από geod
...
... Πρέπει κάποιοι να καταλάβουν επιτέλους, ότι η Χώρα δεν συνορεύει με την Ελβετία και το Λιχτενστάιν και πρέπει να σταματήσουν να συντάσσονται με πράκτορες εχθρικών προς εμάς κρατών, λόγω των στρεβλωμένων ιδεοληψιών τους
|
Λοιπόν, αυτό ακριβώς με ενοχλεί.
Το να κατηγορείς κάποιον που δεν ξέρεις για πράκτορα του εχθρού, είναι βρισιά αίσχιστου είδους. Επειδή το γράφεις μαλακά και χωρίς φωνές και φάτσες, δεν σημαίνει πως είσαι ευγενής, ούτε και περνάει απαρατήρητο. Το ίδιο κάνουν κάμποσοι εδώ μέσα και μετά σφυρίζουν αδιάφορα, τάχα μου και που σε θίξαμε.
Επειδή έχεις κάποιες απόψεις (που δεν συμμερίζεται η πλειοψηφία του Ελληνικού κράτους) δεν σημαίνει πως οι αντίθετοι είναι προδότες. Όταν μάλιστα στο επισημαίνουν αρκετοί, θα έπρεπε να προβληματίζεσαι. Ή τουλάχιστον να αποφεύγεις να προκαλείς και να προσβάλλεις.
Ο βίος και τα επιτεύγματα του καθένα, είναι καθρέφτης της ορθότητας των ιδεών του. Εγώ δεν ζήτησα να ασπαστείτε τις ιδέες μου, αλλά δεν μ' αρέσουν και οι κάθε είδους
ιεχωβάδες (πολιτικής, θρησκείας, ποδοσφαίρου, μοτοσυκλετών κλπ) που θέλουν ντε και καλά να μου δείξουν το φως του λυτρωμού. Αν θέλεις μάλιστα, αμφιβάλλω αν το ποσοστό όσων έχουν ζήσει περισσότερα από μένα, κάνει διψήφιο νούμερο, τουλάχιστον εδώ.
Η παρατήρηση είναι στον ενικό για ευκολία, αλλά αναφέρεται στο σύνολο όσων κινούνται και σχολιάζουν έτσι.
Όσοι αρέσκονται σε προσηλυτισμούς, υπάρχουν και φόρουμ και κόμματα και εκκλησίες κλπ αντιστοίχου είδους και περιεχομένου να ασκήσουν το χόμπυ τους. Όσον αφορά εμένα, όπου ενοχλούμαι από τέτοιου είδους φαινόμενα, θα τα χώνω. Τουλάχιστον να εκτονώνω την πίεση. Με βοηθάει και στον ύπνο βρε αδερφέ...