View Single Post
Παλιό 17-12-2011, 19:46
zandesiro Ο/Η zandesiro βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2011
Περιοχή: Πολυγυρος Χαλκιδικης
Thumbs up Απάντηση: Παρουσιάσεις ανά την Ελλάδα του 27 μηνών ασιατικού οδοι

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από madnomad Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά, σας ευχαριστώ κι εγώ όλους που τιμήσατε με την παρουσία σας αυτή την εκδήλωση!

Μπορώ να σας πω ότι ανυπομονούσα κι εγώ για κάτι σ' αυτή την εκδήλωση... για να ακούσω τι έγραψε αυτός ο απίθανος ο Βασίλης (aka Uriah Heep). Δεν ήθελα να το ξέρω από πριν. Προτιμούσα να είναι έκπληξη! Πραγματικά το κείμενό του έσπαγε κόκκαλα και δεν περίμενα τίποτα λιγότερο.

Θα μου το στείλεις, Βασίλη, το κείμενο; Θέλω να το απολαύσω και με την ησυχία μου, γιατί δεν τα χορταίνω τα γραφόμενά σου! Έχουν, άλλωστε, τόσο ζουμί, που πρέπει κανείς να μελετά την κάθε λέξη που χρησιμοποιείς.

Ευχαριστώ, λοιπόν, ιδιαίτερα το Βασίλη που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μου να κάνουμε μαζί αυτή την παρουσίαση, όπως ευχαριστώ πολύ και την Κατερίνα Φιλίππου, που έτρεχε για πάνω από ένα μήνα για να διοργανωθεί όλη αυτή η εκδήλωση. Ευχαριστώ, βέβαια, και τη μητέρα μου, που για άλλη μια φορά μας συγκίνησε τόσο, που άξιζε, νομίζω, η μακρηγορία.

Αναμένονται φωτογραφίες, αλλά και video χάρη στο Χρήστο (aka tattoopanther)!
Aξιζουν συγχαρητηρια σε σενα Ηλια για την ομορφη περιγραφη του ταξιδιου σου, στην μητερα σου που μας εκμυστηρευτικε τις προσωπικες της στιγμες αγωνιας που ειχε οταν ησουν μακρια της,στον Βασιλη που για αλλη μια φορα "τσακισε κοκκαλα" πραγματικα με τον προλογο του.....Και βεβαια σε ολους οσους "ετρεξαν" για να γινει αυτην η ομορφη εκδηλωση.

Και παλι συγχαρητηρια.....
Χρηστο το βιντεο.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από 1974 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ωραια παρουσιαση!!το κειμενο του bill τελειο ετσι το περιμενα με λοξη ματια!!!η επιστροφη στη σαρτη με 8 μποφορ 4-30 το πρωι βρυκολακιασα καπου στη βουρβουρου μονος στο δρομο φεγγαραδα και απιστευτο στροφηλικι!!! πισω στη βαση παλι!!!
Καλα εσυ δεν παιζεσαι.....
Ρε Μητσο χτυπα ενα τηλ να σε φιλοξενησω να μην τρεχεις μονος σου βραδιατικα....
Reply With Quote