Θέμα: spidi ergo 365 pro
View Single Post
Παλιό 19-12-2011, 16:01
3ple black Ο/Η 3ple black βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2011
Περιοχή: Αθηνα-Κυψελη
Μoto: BMW R1200 GS TRIPLE BLACK (2011)
Προεπιλογή Απάντηση: spidi ergo 365 pro

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από 264George Εμφάνιση μηνυμάτων
κάπου είχε γίνει ξανα αναφορά
για αυτό το μπουφάν και νομίζω
οτι το βρίσκεις απο 460 - 500 ευρώ

Dainese Superfly Leather Jacket Review at RevZilla.com - YouTube

και είναι και πανέμορφο......
Πραγματικα ειναι πανεμορφο μπουφαν αλλα δεινει με εξτρα χρεωση την προστασια πλατης και απο ανακλαστικα δεν εχει καθολου....

Αυτο ειναι ενα υπεροχο μπουφαν για να το φορας εντος πολης και ειναι διακριτικο ωστε να μπορεις να το φορας χωρις κανενας (σχεδον) να καταλαβει οτι ειναι μπουφαν μηχανης αλλα δεν ειναι για ταξιδια και ιδιαιτερα νυχτα (που ειναι και η αγαπημενη μου ωρα για να ταξιδευω)

Στα "+" του Ergo (για εμενα παντα)

i) Πολλες τσεπες (και ακομα καλυτερα που ειναι αδιαβροχες)

ii)Στανταρ προστασιες σε αγκωνες,ωμους και πλατη (ενω η δυνατοτητα για εξτρα προστασια θωρακα ειναι αλλο ενα πολυ μεγαλο συν)

iii) Ειναι 4 εποχων

iv) Εχει πολλα ανακλαστικα (ιδιαιτερα χρησιμα για την ασφαλεια μου αφου ταξιδευω κυριος νυχτερινες ωρες)

v) Στην τιμη περιλαμβαβεται η αδιαβροχη θηκη χαρτη που μπορει να τοοθετηθει κ σαν "tank bag" στο ρεζερβουαρ (ακ και πιθανος να μην το χρησιμοποιησω ποτε...) και μπαλακλαβα (που σιγουρα θα βαλω σε καποια ταξιδια μου)

vi) Αν και για καποιους ειναι υπερβολικο η δυνατοτητα να τοποθετηθει εξτρα το συστημα για νερο-υγρα κτλ που μπορεις να δροσιζεσαι κατα την διαρκεια του ταξιδου χωρις να σταματας και να βγαζεις το κρανος (μηπως θα ηταν καλη ιδεα να φτιαξουν και καποιο αντιστοιχο συστημα για εμας τους φανατικους καπνιστες;;;;
Reply With Quote