Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos
ναι ειμαστε forum για bmw,αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε οτι ειμαστε και ατομα που αγαπαμε τις μοτοσυκλετες και το μοτοσυκλετισμο γενικοτερα οποτε απο την πλευρα μου ειμαι θετικος στο να διαβαζω και να συζηταω θεματα που αφορουν ολες τις μαρκες μοτοσυκλετων,μη σας πω και αυτοκινητων! 
βεβαια ολοι εχουμε τις αποψεις μας και τις εμμονες μας!ποτε δε θα χαλασω την καρδια μου με καποιον οτι και να πιστευει αυτος,ποσο μαλλον με τον george p με τον οποιο εχουμε γνωριστει,τον εκτιμω και του βγαζω το καπελο για τις απειρες τεχνικες του γνωσεις καθως και με τον ζηλο με τον οποιο τις επεκτεινει.
στο θεμα μας τωρα,θα συμφωνησω με τον nls στο οτι το varadero ειναι ενα καλο μετριο μηχανακι,αρκετα αξιοπιστο αλλα μεχρι εδω!ενα πιο ποιοτικο transalp θα ελεγα!
εμενα δε μου λενε τιποτα οι ανακλησεις γιατι εμπειρικα η bmw εχει την τακτικη να βγαζει συχνα
ανακλησεις για το παραμικρο,χωρις η μηχανη να εχει καποιο σοβαρο προβλημα.
και θα στεναχωρησω το γιωργο αλλα για μενα ειναι ατοπο να συγκρινουμε τις 2 μηχανες γιατι δεν ειναι καν στην ιδια κατηγορια!μην τα ισοπεδωνουμε ολα!θα ηταν φρονιμο να συγκρινουμε το varadero με το vstrom 1000,με το tdm 900,με το triumph tiger,το aprilia caponord και θα συμφωνουσα οτι κερδιζει τη μαχη μεταξυ τους.αν και θεωρω οτι ακομη και σε μια τετοια συγκριση θα βγαινε δευτερο μετα το tiger! 
|
απο την αρχη φωναζω, με διαφορους τροπους, οτι αλλο πραγμα η GS κι αλλο η Βαραντερο!! Το μονο κοινο τους ειναι οι εθνικες οδοι!! Απο που να το πιασεις και που να το αφησεις δηλαδη!! Η μια φτιαχτηκε για ηρεμα ταξιδια με 2 ατομα και αποσκευες και η άλλη για ηρεμα ταξιδια κι αποσκευες ΚΑΙ στο χωμα!! Η μια ειναι αεροψυκτη η άλλη υδροψυκτη και...και... και...!!
Η ''διαφωνια'' μας ειναι στο ορο αξιοπιστια όπου κατω απο αυτον μπορεις να συγκρινεις οποιοδηποτε οχημα με ενα άλλο ακομα κι αν ανηκουν σε διαφορετικους κοσμους λαμβανοντας ομως υπόψιν και
το για πιο λογο κατασκευαστηκε!! Μπορεις να συγκρινεις δυο ανομοια οχηματα βαση των προτεραιοτητων ΣΟΥ/ΜΟΥ/ΤΟΥ, αλλα ως εκει! Δεν μπορεις να συγκρινεις το Hayabusa με το varadero χωρις να λαμβανεις υπόψιν οτι το μεν πρωτο μπορει να δουλευει στις 13000στρ συνεχως ανευ προβληματος και να το ταξιδευεις Αθηνα-Θεσσαλονικη σε 2,5 ωρες με 280κμ σε αυτες τις στροφες και το άλλο αν το ταξιδεψεις στις 8500στρ και 200 στην ιδια αποσταση την μια θα σε παει ωραια, την αλλη παλι ωραια, και μετα θα αρχιση να τσινάει!!!
Υ.Γ. το tiger κι αν ειναι σε άλλη κατηγορια!!!! Ουτε και με αυτο μπορεις να συγκρινεις το Βαραντερο, ουτε σε κατηγορια, ουτε σε τεχνολογικη δομη, ουτε σε δομη κινητηρα, ουτε σε τροχους, φρενα, αρχιτεκτονικη στησιματος.....ουτε πουθενά!!