Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
ανακλησεις? ποιες ανακλησεις υπαρχουν γαι πολλαπλασιαστες? καμια!!!! Αλλα να που συμβαινει ΚΑΙ αυτό!!! Αντε να δουμε και τι άλλο!!
Τωρα για να λεω και του καισαρος των καισαρι δεν νομιζω να ειναι φταιξιμο πολλαπλασιαστων το συγκεκριμενο συμπτωμα!!!! Μάλλον περι προβληματος στην βαλβιδα IACV (αν εχει αυτοματο τσοκ, δεν θυμαμαι απο το δικό μου τότε) και του αισθητηρα ''λ'' μου ακουγεται κι οχι πολλαπλασιαστων!! Αλλα και πάλι αν ητν ''λ'' θα ειχε κι αλλα συμπτωματα, αν ηταν η IACV δεν θα το εκανε για 10-15 δευτ. αλλα μεχρι να ζεσταθει καλα ο κινητηρας!! Αλλα, αισθητηρες ειναι ποτε δεν ξερεις πως θα συμπεριφερθουνε σε ενδεχομενη βλαβη τους!!!
|
Eγω ασχετα με το τι μου ειπαν απο το τηλ. δεν νομιζω οτι φταινε οι πολλαπλασιαστες. Αυτο ηταν μια "διαγνωση" μεσω τηλεφωνου που ουτε ως προχειρη μπορει να την χαρακτηρισει καποιος (ειναι λιγο νωρις να την χρεωθει η BMW, τουλαχιστον οχι ακομα)!!! Οπως πολυ σωστα δεν νομιζω να φταιει και ο αισθητηρας λ. Αυριο θα την βαλω στον εγκεφαλο και οτι νεωτερα εχω θα σας ενημερωσω!