ρε δεν παμε καλα μου φενετε

για να γραφτουμε σε φορουμ που κανουμε κεφι η να πουμε με τους φιλους μας στο καθε φορουμ κατι εστω και μ****** μεταξυ φιλων θα πρεπει αν περνουμε αδεια με αριθμο προτοκολου για να μας επιτρεπουν να γραφτουμε σε αλλο φορουμ, η να πουμε κατι και να κανουμε λιγο χαβαλε να χριαζομαστε και νομικο συμβουλο?......
εμενα παντος αν καποιος με παρει τιλεφωνο και μου πει οτι γιατι εκανες αυτο η το αλλο..... θα του πω να παει στην συγκρου να κανει καμια αλλι δουλια να τα κομοισει και να μην ασχολιτε μαζι μου.
ειμαι γραμενοσ σε πανω απο 20 μοτοφορουμ και ποτε κανεισ δεν μου ειπε γιατι γραφτικες σε αλλο φορουμ ποτε. και δεν θα ανεχτο ποτε να μου βαλουν παροπιδες που θα γραφω και που δεν θα γραφω. αν σας παρει κανεις θα προτινε να του πειτε και εσεις το ιδιο.
αρκετα λουρια μας εχουν βαλει με την πολιτηκη, της ομαδες ,κλπ. αν τους αφησουμε σε λιγο θα μας οριζουν και το που θα κατουραμε και ποτε.....
ρε δεν πανε καλα μου φενετε......
καλα λενε οι παλιοι οτι στην ελλαδα αν πεταξεις πετρα η σκυλο η προεδρο θα πετηχεις.... μονο που τωρα μου φενετε οτι οι προεδροι ειναι καβαλα στο καλαμι.....
υγ. δνεν με εχει παρει κανεις ποτε και δεν νομιζο οτι θα το κανει ποτε κανεις απο οσους ξερω . ισως γιατι ξερουν οτι θα τους κραξω αγρια, σε ολλα τα φορουμ, και ας μου κανουν αγωγη μετα ....