20-12-2011, 23:35
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black
και μπλουζάκια ΚΤΜ
|
|
Απάντηση: προιοντα colori
Πήρα το Μάρτη πέρσι, ένα jacket Idol, το οποίο με ικανοποιούσε σε όλα τα θέματα (άνεση, εφαρμογή, εμφάνιση, προστασία από κρύο και αέρα). Δεν είχε δοκιμαστεί σε σοβαρή βροχή. Την περασμένη Παρασκευή το φορούσα με τη νεροποντή και σε μια διαδρομή 15', ενώ γενικά ήταν αδιάβροχο, έμπασε νερό στα μανίκια, από τον αγκώνα και κάτω. Και λίγο στην αριστερή μασχάλη. Λέμε για νερό... Το ένιωθα να τρέχει στα γάντια...
Το μπουφάν ουσιαστικά φορέθηκε 3 μήνες. Καινούριο.
Το πήγα αμέσως στο κατάστημα. Μου είπαν να περιμένω και Δευτέρα - Τρίτη θα με ειδοποιούσαν. Σήμερα το απόγευμα μίλησα με τον υπεύθυνο, μου είπε ότι εξεπλάγει και με ρώτησε για ανοικτό φερμουάρ μανικιών. Τον διαβεβαίωσα ότι ήταν κλειστό, και αφού αυτοί είχαν εξετάσει το μπουφάν για τυχόν κακομεταχείρηση (πλύσιμο εκτός προδιαγραφών κλπ), χωρίς περιστροφές μου είπε να πάω στο μαγαζί και να πάρω ένα καινούριο. Επέλεξα ένα νέο μοντέλο το Avatar, και περιχαρής πλέον το πήρα Επίσης, επειδή ήταν 30€ πιο φθηνό (δεν έχει δέρμα όπως το άλλο) πήρα κι ένα ισοθερμικό για τη γυναίκα
Αυτή η υλοποίηση της "χρυσής εγγύησης" της Colori, τι να πώ;;; Αν μη τι άλλο, πάλι Colori θα πάρω!!!!!
|