View Single Post
  #6  
Παλιό 05-08-2009, 12:29
Silencer Ο/Η Silencer βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 21
Προεπιλογή Απάντηση: Τα σχόλιά σας για 6 μέρες Ιταλία

Φίλοι μου τα μηνύματά σας επιβεβαιώνουν το δίλημμά μου ακριβώς :-)
Κυρίως όπως ανέφεραν και οι Essel και Georgekostas τα χιλιόμετρα είναι πολλά και φοβάμαι ότι θα γίνω κομμάτια και δε θα έχω τη διάθεση να δω όλα αυτά που είναι να δω.

To Amalfi essel είναι πολύ όμορφο απ'ό,τι έχω δει αλλά κάνω μεγάλο κύκλο μέχρι τη Ρώμη μετά οποτε κλίνω στο να το αφήσω για καμία άλλη εξόρμιση ιδανικά όταν αποφασίσω να κατευθυνθώ προς Νότια Ιταλία και Σικελία όπως αρχικά σχεδίαζα.

Παραθέτω αποστάσεις:
  • Bari --> Roma: 455km
  • Ancona --> Roma: 306km
Αν παρακάμψω το Amalfi/Napoli τότε δεν πιστεύω να αξίζει να κατέβω Bari καθώς τα χιλιόμετρα είναι πολλά και μέχρι για Ρώμη χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Από Ancona κάτι γίνεται.

Αναφορικά με το Como που όπως επιβεβαιώνει το aeriko είναι τέλειο είναι σε απόσταση 50km από Μιλάνο και 272km από Bologna. Πράγμα το οποίο σημαίνει πως θα χρειαστεί διανυκτέρευση στο Μιλάνο ή στο Κόμο πριν αναχωρήω για Βενετία.

Ο χρόνος της επιπλέον διανυκτέρευσης καλύπτεται λόγω του ότι σε αυτό το σενάριο δε θα υπάρξει διανυκτέρευση σε Amalfi αλλά και τα χιλιόμετρα θα είναι λίγο λιγότερα.
Παρόλ'αυτά αν κατέβω Ancona και όχι Bari οι ώρες με το πλοίο είναι σαφώς περισσότερες για Ancona σε σχέση με το Bari (15-20 ώρες έναντι 9)
Λόγω της εμδομαδιαίας άδειας δε μου επιτρέπεται να ξεφύγω σε ημέρες διαμονής γιατί Δευτέρα μας περιμένει το γραφείο.
Reply With Quote