05-08-2009, 22:36
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R12RT
|
|
Απάντηση: Λαμπες R 1200 GS?
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από georgekostas
Φιλε τα ξενον δεν κανουν για μηχανη,εκτος αν τα εχει βαλει η ''μαμα''.Αυτα δε που κυκλοφορουν ευρεως τα περισσοτερα ειναι μαπα πρεπει να δωσεις πανω απο 300 ευρω για κατι αξιολογο.
Οσους ξερω που εβαλαν ξενον ειχαν ΟΛΟΙ προβλημα και τωρα δεν θελουν ουτε να τα ακουνε.
Γνωμη μου λεω ο καθενας κανει οτι θελει.
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από FANISGS
φιλαρακο,εμενα μου τα προτεινε και μου τα βαλε εξουσιοδοτημενο συνεργειο της bmw.η τοποθετηση ηταν δυσκολη οντως αλλα το αποτελεσμα αριστο!αυτο το ΟΛΟΙ ειναι πολυ γενικο και κατι τετοιο δεν ισχυει.και επιτελους ξεκολληστε απο τα αξεσουαρ της *μαμας*.
τα χω βαλει εχουν δουλεψει ωρες επι ωρων και ουδεν προβλημα.βεβαια εμεις εχουμε εδω το προνομιο οτι εχουμε αψογο σερβις.και για να επιστρεψω,στα προηγουμενα,με τοσο κολλημα που εχετε με τη μαμα bmw,το μονο που βγαζετε, ειναι να σας τα μασαει κανονικα και μια βιδα που κοστιζει εξω 50 λεπτα να στη χρεωνει 3 ευρω επειδη γραφει bmw.ελεος!
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από georgekostas
Εσυ που δεν εισαι κολλημενος γιατι πηγες στη ''μαμα'' να τα βαλεις και δεν πηγες εξω.
Χρησιμοποιησα τη λεξη ''μαμα'' πριν γενικα και oχι ειδικα για τη BMW.Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα ''κολληματος'' με καμμια ''μαμα'' και αν θες να μιλησουμε και συγκεκριμενα που μας τα ''μασαει'' η BMW και που δεν τα ''μασαει'' η HONDA-SUZUKI-KAWASAKI.
Εγω παντως δεν καταλαβα να μου τον ''πιανουνε'' απεναντιας θα ελεγα τα σερβις ειναι πιο φθηνα απο την προηγουμενη HONDA που ειχα.
Και ξεκολλατε με τα BMW αν και εχουνε τη διπλασια σχεδον τιμη απο τις μηχανες που κυκλοφορουνε στο δρομο,το κοστος συντηρησης δεν ειναι οχι διπλασιο μερικες φορες μικροτερο απ'αυτες.
|
Δέν τα λέει άσχημα ο Γιώργος..(georgekostas)!
|