... και φυσικά θα απαντήσω μόνος μου στο κυριολεκτικό κομάτι της ερώτησης αφού ζωή χωρίς adventure μάλλον μισή ζωή θα ήταν, αλλά θα χρειαστώ την γνώμη σας για το μεταφορικό της νόημα.
Κάτοχος λοιπόν μιας πολύ πολύ νεαρής 1200 GS (αρχές του 11) άρχισα τους προβληματισμούς με τις ζάντες, τα προβολάκια της ζελατίνες και τελικά βρέθηκα να αναρωτιέμαι μήπως έκανα λάθος επιλογή και έπρεπε να είχα πάρει το adventure.
Δεδομένου λοιπόν ότι το πρακτικό κομμάτι δεν με πολύ απασχολεί και ότι με την χασούρα στα λεφτά μάλλον θα την παλέψω (οι βλακείες πληρώνονται) προσπαθώ αφενώς να μήν ξανακάνω βλακεία και αφετέρου να είμαι σίγουρος ότι έχω ακούσει και 2-3 γνώμες από ανθρώπους με περισσότερες εμπειρίες και ίσως και τους ίδιους προβληματισμούς κάποια στιγμή.
Τα βασικά μου ερωτήματα είναι:
α) Πόσο διαφορετική οδική συμπεριφορά να αναμένω? Σίγουρα το βάρος θα είναι ένα θέμα ? Προσπαθώ να εξασφαλίσω ένα τεστ drive.
β) Διαφορές σε ανάρτηση και ρυθμίσεις κινητήρα υπάρχουν ?
γ) Από adventure γιατί κανένας (ή σχεδόν κανένας

) δεν γυρνάει σε απλό ? Είναι λόγω χρήσης ή λόγω του ότι είναι θέμα όγκου που άμα το συνυθίσεις μετά τα άλλα φαίνονται "πατίνια"
... και επειδή μάλλον θα έγινα κουραστικός, δεν περιμένω να μου λύσετε το πρόβλημα, αλλά σίγουρα οι γνώμες σας θα με βάλουν σε καλό δρόμο.
Καλές Γιορτές και πάντα με υγεία για όλους.