Εγώ πιστεύω ότι γινόμαστε πικρόχολοι κάτι άλλο ήθελε να πει στο παλικάρι και ακούστηκε έτσι !!!αν ει σε προκατειλημμένος τα ακούς όπως θέλεις, πρέπει να να μην ήμαστε αρνητική άπλα να δεχτούμε την διαφορετικότητα του αλου και να την δουμε με την δικη του πλευρα ......για την φουκαριαρα την μανα μου ρε παιδια το κανω!!!!!Χωρις να ξερω για ποιον μηλαμε -λεμε τωρα- θα ηθελα να αναφερω οτι οταν γραφεσε σε ενα φωρουμ οπως και να λεγετε πρεπει να ρηχνεις και μια ματια στους κανωνες του οσο χαζο και να κουγετε.Παρτε για παραδηγμα το φειζ μπουκ που ενω γραφεσε δεν μπωρεις να ξεχραφτεις με τιποτα και τα στοιχια σου εχει δικαιομα να τα χρισιμοποιησει η σελιδα χωρις να σε ρωτησει-εχουν αποληθει για αυτο-.Επισης στο φορουμ του ακατανωμαστου μου ειχανε διαγραψει καπια ποστ που λεει δεν εφαρμωζαν στο στιλ και στους κανονες του φωρουμ ..Εψαξα τους κανωνες που δεν εγραφαν κατι τετειο αλλα εγραφε οτι αναπασα στηγμη μπορουνε να σου σβισουν οτιδηποτε χωρις νασε ρωτησουν, εγω με την εγραφη μου σημφωνησα σε αυτο ετσι μπορουσαν να το κανουν.ΕΜΕΝΑ δεν μου αρεσε και δεν ξαναγραψα!!!Βεβαια αν ελεγε καπου οτι πρεπει να εισαι μονοφορουμιακος και συμφωνουσες με την εγραφη σου και δεν το εφαρμωσεις τοτε εχεις αδικο αλλα να που δεν το γρφει του διεφιγε.
Προσεχτε λοιπον τη σηφνωνητε και που γραφεστε λοιπον!!!