View Single Post
Παλιό 27-12-2011, 11:40
GregoryA Ο/Η GregoryA βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Mytilene,Lesvos
Μoto: Honda ST1300 Pan European
Προεπιλογή Απάντηση: ΤΟ VARADERO ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Οπως παντα άλλωστε αγαπητε φιλε ''γίγαντα''!!!!

Αλλα πέραν της πλακας σε αυτο το ποστ και πέραν της καλοπροαιρετης ειρωνιας μου προς τον φιλο Γρηγορη απο την Μυτιληνη, σκεψου τι κυκλοφορουσε στους δρομους απο super sport by BMW πριν το ερχομο της SS! Και αφου βγάλεις το συμπερασμα του ''απολυτως τιποτα'' κατσε και δες την τεχνολογια που ''φοραει'' η καταπληκτικη - σοβαρα το λεω - και πανακριβη SS και ποιος την ''φοραγε'' πριν απο τον ερχομο της.

Tελος θα ξαναπω αυτο που εχω πει πολλες μα παμπολλες φορες, ολοι εμεις οι ''χοντακηδες'' - και ειδικα εγω - θα τελειωσουμε την μοτοσυκλετιστικη μας καριερα πανω σε μια αξιοπιστη, τουριστικη, υδροψυκτη, στρηταδικη BMW!! Οι λογοι ειναι πολλοι, η αξιοπιστια τους (δεν μιλαω φυσικα για GS), η ομορφια τους, η τεχνολογια τους, το κυρος τους και η διαρκεια τους στον χρονο αφου οι γερμανοι δεν βγαζουν καινουρια μοντελο ανα διετια.

Προς το παρόν, και μεχρι να ερθει αυτη η ωρα της μοτοσυκλετιστικης ολοκληρωσης, θα προτιμαμε τα ''απροσωπα'', αξιοπιστα, υδροψυκτα, τουριστικα, ΟΝ/ΟΦΦ (¨η τύπου ΟΝ/ΟΦΦ) και στην κορυφη της τεχνολογιας Χοντα.....και ειδικα το cross tourer!!!
Το εχω πεί με άλλα λόγια, οι σειρα Κ ειναι πολύ <καμάρι> από πολλές απόψεις!!!!Μην τα λες όλα ρε και παίρνουν αέρα!!!!

Last edited by GregoryA; 27-12-2011 at 11:42.
Reply With Quote