View Single Post
Παλιό 07-08-2009, 00:35
ΙoannisPanagiotidis Ο/Η ΙoannisPanagiotidis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Solingen - Θεσσαλονίκη
Μoto: R1200GS '04
Smile Απάντηση: Πίεση ελαστικών (στην άσφαλτο)...

....παιδες το θεμα δεν ειναι αν θα βαλεις 2,7 ή 2,9 η συμπεριφορα ειναι πανω κατω η ιδια για "επίγειους" οδηγους σαν και μας... αλλα οταν το λαστιχο ή βαλβιδα επιτρεψει να χασει τοση πιεση που χωρις να το ξερεις να κινήσε γρηγορα εχοντας 1,5 ή τελος παντων πολυ μικροτερη πιεση απ την προβλεπομενη!..μου χει συμβει το περιστατικο και μαλιστα μεσα σε λιγοτερο απο 3 εβδομαδες που το τσεκαρα !...ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι χανει το λαστιχο αερα ενω εχω ζαντα αλουμινιου και μιλαμε για ποιοτικη μοτοσυκλετα ..αλλα αυτο συμβαινει!....εχει να κανει με τη βαλβιδα ?...με τις θερμοκρασιες?...με την ακινησια ?...φευγει αερας μεσα απ το λαστιχο?...δεν ξερω !

...αλλα εγω σχεδον καθε Κυριακη με το που φουλαρω ...βενζινη τσεκαρω και τον αερα περιμενοντας τους αλλους για να μαι σιγουρος !...στατιστικα δεν μορω να βγαλω ... δεν εχω βρει κανόνα ακομα ....αλλοτε με παει ενα μηνα χωρις να χασει "ανασα"..και αλλες φορες απο τη προηγουμενη εβδομαδα χανει και 3 psi!...

...τι να πω!

..........τωρα οσο αναφορα το θεμα ποιες προδιαγραφες ακολουθω κατασκευαστης του λαστιχου ή της μοτοσυκλετας ...βγαζω ενα μεσο ορο και κλάιν-μάιν!...
Reply With Quote