View Single Post
Παλιό 29-12-2011, 08:56
PANZER Ο/Η PANZER βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Αγ. Μαρίνα, Κορωπίου
Προεπιλογή Απάντηση: Μεταξυ των γιορτων χωμα

Καλημέρα σε όλους
Να πω και εγώ με την σειρά μου ότι χάρηκα που σας γνώρισα απο κοντά όλους (γιατί απο μακριά σας παρακολουθώ λόγω φόρουμ) και διαπιστώνω ότι είστε μια σούπερ εντουροπαρέα.
Μετα απο πολύ καιρό για μένα το χώμα ήταν το καλύτερο δώρο για τις γιορτές (ας είναι καλά ο Πέτρος για την μηχανή)! Ελπίζω να αποκτήσω γρήγορά πάλι δική μου για να την φροντίζω και να της πιώ το άιμα (αυτά είναι αμφίδρομα).
Οσο για την ατυχία του Γώργου αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες χωμάτινες οικογένειες. Χαίρομαι που ο Γιώργος το βλέπει απο την θετική πλευρά για τί αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να βάλεις την μηχανή χώμα και μετά να στεναχωριέσαι.
Υ.Γ.1 Να σημειώσω ότι στον boxer έσπασε το καπάκι του κυλίνδρου και με το προφυλακτικό του Δαναού έκανε και 2 χλμ ( και θα μπορούσε και περισσότερα) για να βγεί στον κεντρικό δρόμο. Αν συνέβαινε στο ΚΤΜ το ίδιο ΤΕΛΟΣ! Αυτό για να μην κατηγορούμε τον boxer. Και μην μου πείτε ότι δεν θα συνέβαινε στο ΚΤΜ γιατί αμα είναι να σου τύχει θα σου τύχει ότι μηχανή και αν έχεις. Να σημειωθεί ότι είμαι τρελός φαν του ΚΤΜ Adventure.
Υ.Γ.2 Χάρηκα που είδα παλιούς γνωστούς απο καλές εποχές (Emix) να είσαι καλά Ηλία. Για τον Δαναό δεν θα πω τίποτα γιατί είναι ο εντουροαδερφός μου και τα λόγια είναι περιτά!!!
Reply With Quote