View Single Post
Παλιό 07-08-2009, 16:46
nek21 Ο/Η nek21 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΘΕΡΜΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R1200ADV
Προεπιλογή Απάντηση: καιει λάδια...πολλά?gs1150 adv?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Major_Goose Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω πάντως ως ξεκαβαλών το VARADERO μετα απο 9 χρόνια και καβαλών το R1200 GSA έχω να πω , επί των προηγουμένων γενικότερων σχολίων (και όχι επι των λαδοσχολίων μια που χς μόνο 1500 χιλ στο κοντέρι) ότι :

Στο BMW για κάποιο ανεξήγητο λόγο , αισθάνομαι ότι καβαλάω μηχανή πολύ ελαφρότερη απο το VARADERO (πείτε με τρελλό οκ !)
Η αίσθηση της μηχανής ειναι πολύ πιο ελαφρια΄και μου φαίνεται πολύ πιο "ευκολη" σε πάρα πολλά πράγματα

Ιδιαίτερη ζέστη απο τα κύλινδρα δεν έχω αισθανθεί ακόμα και σε παρατεταμέμνη κίνηση μεσα στην Αθήνα . Πολύ ζέστη αναδυόμενη απο το μοτέρ του HONDA είχα νιώσει πολλές φορές . οπότε δεν βλέπω να ανέβηκα σε χειρότερο εργαλείο επ αυτού.

Τα λάδια του VARADERO τα τσεκάριζα ετσι κιαλλιώς για να χω την κεφαλή μου ήσυχη, οπότε το ίδιο θα κάνω και εδω.

Η μηχανή στην πορεία είναι εκοπληκτικά σταθερή και ακούει ότι και να της ζητήσω ( στροφιλίκια και λοιπά στο νησί) Το Varadero δεν ήταν έτσι, ήταν λίγο πιο βαριδάκι.

Μέχρι να του ρίξω το 1000αρικάκι για να χω αίσθηση, στα εβγα απο τις στροφές ψιλοέτρεμα (όχι ότι και μετά έγινε τρένο), όπως και σε περίεργα φρεναρίσματα, ενώ τώρα αισθάνομαι μαι σιγουριά παραπάνω.

Επειδή στιο VARDERO είχα το κιτ της DYNOJET KN φίλτρο εκατμίσεις κ.λ.π. η καυτανάλωση ήταν ...κάπως. Εδώ πρός το παρόν με στρώσιμο και αστική χρήση χωρίς μεγάλες ταχύτητες είμαι περίπου στα 6,6/100 αλλά ειλικρινά δεν με απασχολεί καθόλου , οπότε δεν τρελαίνομαι και στο μέτρημα.

Για να μην σας πρήζω η μεταβασή μου είχε τόσα πολλά σύν που ακόμα και αν χρειάζεται σε κάθε 1000 χιλιόμετρα να βάζω και κανα λαδάκι, δεν τρέχει κάστανο . ¨οπως λεει και η διαφίμηση της πιστωτικής

Λαδάκι ----> αξία 4 ευρώ

Το να έχω την πιο όμορφη μηχανή του κόσμου (για μένα και την κόρη μου τη μηχανόβια )-----> Αξία Ανεκτίμητη

οπότε ......ολα τα άλλα περισσεύουν

Καλό βράδυ και καλή ξεκούραση να χετε όλοι

Κώστας
ακριβως το ιδιο επαθα κι εγω.
Reply With Quote